Jump to content
Sign in to follow this  
ziADRiAN

Bale s-a recuperat la timp: "este o mare oportunitate! Finala se joacă in locul in care m-am născut"

Recommended Posts

592ecca895f9cf98e4057bd3

 

Deși fanii lui Real Madrid au primit o veste excelentă că Gareth Bale s-a recuperat, galezul ar putea totuși să nu fie titular în finala UCL datorită faptului că nu este 100% apt de joc și o decizie în acest sens ține doar de Zinedine Zidane.  În caz contrar, dacă nu se va regăsi printre titulari iar Zinedine Zidane va opta pentru serviciile lui Isco, internaţionalul galez spune că va înțelege.

Bale a dat de înțeles că nu este 100% apt să evolueze 90 de minute în partida de sâmbătă de la Cardiff. 

 

”Mă simt bine, nu am nicio problemă. Pentru mine ultimele săptămâni au fost fantastice, dar în cele din urmă, indiferent de ceea ce va decide antrenorul, eu voi înțelege. Acest sezon a fost dificil pentru mine din cauza accidentărilor suferite. Este dificil pentru mine să revin la capacitate maximă după accidentare”, a spus Bale.

 

Internaţionalul galez ar putea să joace titular, într-o echipă în care să se regăsească şi Isco.

 

”Isco şi Bale sunt jucători fantastici, au jucat împreună de 16 ori în acest sezon, de ce nu s-ar putea întâmpla asta? Se pot completa reciproc cu abilităţile lor diferite. Voi avea de ales între 22 sau 23 de jucători", a adăugat și francezul.

 

”Am muncit din greu pentru a fi în formă în ultimele săptămâni, deși, evident, eu nu sunt încă 100% apt. Am lucrat din greu, cu două antrenamente pe zi, timp de mai multe săptămâni doar pentru a fi în formă. Mă simt bine. Dacă voi începe din primul minut e destul de complicat să rezist nouăzeci de minute. Nu am destule jocuri în picioare. Cu siguranță, Zidane va vorbi cu noi la un moment dat și ne va comunica deciziile lui. Între timp, voi continua să lucrez din greu în fiecare sesiune de antrenament”.

 

Bale nu a ascuns emoția de-a fi printre cei care vor putea juca la Cardiff, orașul lui natal: ”este o mare oportunitate, în cazul în care finala se joacă unde m-am născut, mai lipsește doar un pas“.

 

Finala Ligii Campionilor, dintre Juventus Torino şi Real Madrid, se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la 21:45, pe Millennium Stadium, din Cardiff.

 

SURSA: egaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...