Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Cel mai ”scump tricou” din Liga 1. Semnătura care-i aduce în cont lui Budescu 400.000 de euro

Recommended Posts

593c3a1995f9cf0971b74af8

 

 

Constantin Budescu (28 de ani) și-a pus semnătura pe contractul cu FCSB și a recunoscut că, într-un final, a ales cea mai bună ofertă. Dincolo de renumele roș-albaștrilor, de faptul că se va reîntâlni cu bunul său prieten Denis Alibec, dar și cu foștii coechipieri de la Astra, noul ”decar” al vicecampioanei a dat un adevărat ”tun financiar” prin această mutare.

 

Doar prin faptul că și-a pus semnătura pe contractul cu FCSB, contul lui Budescu s-a umplut cu 400.000 de euro. 300.000 de euro i-a încasat jucătorul direct de la Astra, din clauza de 750.000 de euro pe care a achitat-o Gigi Becali giurgiuvenilor, iar restul de 100.000 de euro l-a primit de la finanțatorul noii sale echipe.

 

Altfel spus, Budescu a luat deja 400.000 de euro fără a efectua măcar un minut de antrenament sub bagheta lui Nicolae Dică. În plus, mijlocașul a intrat direct pe primul loc în topul salariilor la FCSB, alături de Denis Alibec, ambii fiind remunerați cu 20.000 de euro pe lună / 240.000 de euro pe sezon.

 

Pe lângă cei doi ex-astrali, la FCSB ar putea să mai apară, în curând, un alt fotbalist care să fie la fel de bine plătit. Este vorba despre Filipe Teixeira. Oficialii roș-albaștrilor au negociat cu impresarul portughezului iar Becali a spus că i-a acceptat ultima doleanță a mijlocașului, adică aceea de a primi aceeași bani ca și Budescu.

 

 'Bine, mă, îi dăm și lui salariul ăsta și cu asta, basta'. Deci, i-am îndeplinit și lui toate dorințele”, a spus Becali, la Digi Sport.

 

4 ani reprezintă durata contractului pe care Budescu l-a semnat cu FCSB. Dacă-l va duce până la capăt, atunci jucătorul va câștiga, doar din salariu, 960.000 de euro, sumă la care se adaugă prima de instalare în valoare de 400.000 de euro.

 

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...