Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Lyon a acceptat oferta lui Arsenal pentru Lacazette. Cel mai scump transfer din istoria londonezilor

Recommended Posts

5953e52595f9cf1d4a398772

 

 

Presa franceză susţine că Lyon a acceptat oferta lui Arsenal pentru Lacazette, de 53 de milioane de euro, iar atacantul francez va semna în zilele viitoare cu "tunarii".

 

Alexandre Lacazette e decis să nu prindă şi debutul sezonului viitor în tricoul lui Lyon, aşa cum a anunţat încă din luna mai.

 

Atacantul francez a acceptat oferta lui Arsenal şi speră să joace din noua stagiune în Premier League, potrivit francezilor de la L'Equipe.

 

Jurnaliştii francezi susţin că mai trebuie ca şi Lyon să accepte oferta "tunarilor" pentru Lacazette. OL vrea 60 de milioane de euro pentru transfer. Dacă londonezii vor plăti această sumă, Lacazette va deveni cel mai scump transfer din istoria grupării de pe Emirates.

 

Golgheterul lui Olympique Lyon spusese da mai întâi ofertei lui Atletico Madrid, însă interdicţia la transferuri impusă de FIFA madrilenilor pare a-l deturna pe Lacazette din drumul spre capitala Spaniei, unde nu ar putea ajunge mai devreme de ianuarie 2018.

 

Atacantul în vârstă de 26 de ani a traversat cel mai bun sezon din carieră. A marcat 37 de goluri în 45 de meciuri, în toate competiţiile, pentru Lyon, cu care a ajuns în semifinalele Europa League şi a încheiat campionatul pe locul 4.

 

Lacazette a fost al doilea în topul golgheterilor din Ligue 1, cu 28 de reuşite. În 2015, a fost cel mai bun marcator al primei ligi franceze, cu 27 de goluri.

275 de meciuri a jucat Alexandre Lacazette pentru Lyon, în toate competiţiile

 

129 de goluri a înscris Lacazette pentru OL

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...