Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Bonucci a anunțat motivul pentru care părăsit-o pe Juve. ”Am fost norocos că oferta de la Milan a venit atât de rapid”

Recommended Posts

5975e64695f9cfbe6ff15a28

 

 

Transferul lui Leonardo Bonucci la AC Milan a fost una dintre cele mai surprinzătoare mutări din această vară. Deși operațiunea s-a produs în doar câteva zile după apariția în presă a primelor zvonuri, fundașul de 30 de ani a dezvăluit că a luat decizia de a pleca de la Juventus încă din sezonul precedent.

 

”Când faci parte dintr-un grup timp de șapte ani, rămâne ceva în urmă. Sper că las ceva frumos în mintea fiecărui fost coechiper. Am trăit intens cei șapte ani cu Juventus.

 

În ultima parte a sezonului trecut, relațiile s-au deteriorat puțin și am decis să ne separăm. Am fost suficient de norocos să am această ofertă de la Milan, care s-a concretizat rapid. De acum mă gândesc doar la Milan”, a declarat Leonardo Bonucci pentru Milan TV.

 

Omul care a fost mereu încrezător că fundașul italian va ajunge pe San Siro a fost antrenorul rossonerilor, Vincenzo Montella, cel care a spus că l-a bombardat cu mesaje pe directorul sportiv Massimiliano Mirablli, pentru a-l convinge pe acesta să forțeze transferul.

 

”Eram convins că poate fi transferat. Eu i-am crezut pe cei care mi-au spus asta, în timp ce conducătorii au avut o altă percepție. I-am trimis lui Mirabelli cel puțin zece mesaje pe zi, cu următoarele cuvinte: 'Bună dimineața / bună seara, director: Bonucci'. Este un jucător foarte competitiv, va fi un exemplu pentru jucătorii tineri. Nu știu dacă Juve va fi mai slabă fără el, dar noi suntem cu siguranță mai puternici”, a dezvăluit și Montella.

 

În ceea ce îl privește pe Bonucci, internaționalul italian a recunoscut că i-a admirat mereu pe jucătorii Milanului și a precizat că idolul său a fost Alessandro Nesta, fundaș al rossonerilor timp de zece ani, între 2002 și 2012.

 

”Fotbaliștii care au jucat pentru Milan când eram copil sunt legende pentru ceea ce au câștigat și au oferit fotbalului. Apoi, după ce am crescut, Nesta a devenit idolul meu și mi-am dorit să devin un fundaș”, a spus Bonucci.

 

”Sunt la începutul carierei la Milan și sper să contribui și eu puțin pentru a readuce acest tricou la înălțimea cunoscută în trecut”, a adăugat Bonucci.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...