Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Keşeru o duce pe Ludogorets mai aproape de grupele UCL. "Dublă" şi assist în returul cu Zalgiris. Echipele calificate

Recommended Posts

596fba6e95f9cfc721a8d1cf

 

 

Claudiu Keşeru a marcat o "dublă" şi a oferit o pasă decisivă, iar Ludogorets Razgrad s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

 

Învinsă surprinzător în deplasare de Zalgiris Vilnius, scor 1-2, Ludogorets, la care Cosmin Moţi a fost integralist, primind un cartonaş galben, a întors rezultatul pe teren propriu, unde s-a impus cu 4-1.

 

În faza următoare a competiţiei, campioana Bulgariei va juca cel mai probabil împotriva fostei echipe a lui Ovidiu Hoban, Hapoel Beer-Sheva, care a trecut cu 3-2 în deplasarea cu Honved, după ce a câştigat cu 2-1 în tur.

 

Zalgiris a deschis scorul în Bulgaria, după doar un sfert de oră de joc, prin Nyuiadzi, iar calificarea gazdelor părea compromisă. Ludogorets a reuşit, însă să egaleze cu patru minute înainte de pauză, când Natanael a înscris după o pasă primită de la Keşeru.

 

La zece minute de la reluare, bulgarii au trecut la conducere, prin Wanderson, şi au egalat situaţia la general. Un minut mai târziu, Keşeru a marcat pentru 3-1, apoi, cu un sfert de oră înainte de final, românul a înscris pentru a doua oară şi a stabilit rezultatul partidei.

 

Imediat după cea de-a doua reuşită, fostul stelist a primit cartonaşul galben, pentru modul în care a sărbătorit golul, apoi a fost schimbat în minutul 88, când i-a lăsat locul lui Lukoki.

 

Ludogorets a evoluat în grupele Ligii Campionilor de două ori, în sezonul 2014/15, când a eliminat în play-off pe Steaua, şi în sezonul precedent, când s-a clasat pe locul 3 într-o grupă cu PSG, Arsenal şi Basel şi a evoluat apoi în Europa League.

 

Toate echipele calificate în turul 3 preliminar al UEFA Champions League. (cele marcate merg mai departe):

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...