Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Inter pregăteşte marea lovitură. Nerazzurrii oferă 50 de milioane de euro pentru un mijlocaş al lui Bayern

Recommended Posts

5983175995f9cf8bf931315f

 

 

Inter Milano a transferat deja doi mijlocaşi în această perioadă de mercato, dar oficialii nerazzurri speră să dea marea lovitură şi să-l aducă sub comanda lui Luciano Spalletti pe Arturo Vidal.

 

Borja Valero şi Matias Vecino, ambii de la Fiorentina, sunt cele două transferuri făcute până acum de Inter în linia mediană. Ambii au venit la solicitarea noului antrenor, Luciano Spalletti, însă marele vis al oficialilor nerazzurri a fost Radja Nainggolan.

 

Belgianul de 29 de ani şi-a prelungit contractul cu AS Roma, astfel că interiştii s-au reorientat şi văd în fortul jucător al lui Juventus soluţia ideală pentru consolidarea unei linii de mijloc foarte solidă.

 

Potrivit Gazzettei dello Sport, conducerea Interului e pregătită să-i ofere lui Bayern Munchen 50 de milioane de euro în schimbul chilianului de 30 de ani, căruia i s-a pregătit un salariu anual de 7,5 milioane euro.

 

Prin vocea antrenorului Carlo Ancelotti, Bayern a anunţat că Vidal este netransferabil, dar presa italiană insistă că sud-americanul nu ar refuza o revenire în Italia, unde a fost de patru ori la rând campion, între 2012 şi 2015.

 

Mai mult decât atât, când a fost întrebat despre un posibil transfer la Inter, "King Arturo" a oferit un răspuns care lasă loc de interpretări.

 

"Zvonurile despre Inter? Eram în vacanţă, nu am auzit nimic", a spus, zâmbind enigmatic, chilianul care a mai evoluat în Europa la Bayer Leverkusen.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...