Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Barcelona a ajuns ținta glumelor după ce a ratat transferul lui Coutinho

Recommended Posts

59a94d2f95f9cf64fed07b33

 

 

Barcelona a făcut 4 oferte în această vară pentru Philppe Coutinho și presa internațională a anunțat în nenumărate rânduri că brazilianul va ajunge pe Camp Nou. Liverpool a refuzat însă toate propunerile catalanilor și după încheiere perioadei de mercato în Anglia, Barcelona a ajuns ținta glumelor pe internet.

 

"Prea târziu Barcelona, noi am ajuns primii la el" a apărut scris pe contul de Twitter al celor de la Nantwich Town FC, o formație din liga a 7-a engleză. Mesajul era însoțit de o poză a lui Coutinho în tricoul celor de la Nantwich și hashtag-ul Nantwich "#bineaivenitphil".

 

Bineînțeles, totul a fost o glumă, catalanii fiind ironizați pentru ratarea transferului lui Coutinho. Brazilianul a încercat și el să-și forțeze plecarea de pe Anfield și chiar a făcut o solicitare de transfer, însă Liverpool nu a vrut să-i dea drumul.

 

Fanii engelezi s-au amuzat pe seama mesajului postat pe twitter de formația din liga a 7-a. "Ar fi un trasnfer bunicel pentru ei" sau "Cred că tot bugetul clubului a fost cheltuit pentru a plăti pe cineva care să facă poza asta" au fost doar câteva dintre mesaje.

 

Chiar dacă nu a jucat niciun minut pentru "cormorani" în acest sezon din cauza unei presupuse accidentări, Coutinho a evoluat 30 de minute pentru naționala Braziliei și chiar a marcat un gol în duelul cu Ecuador.

 

Sursa: DIGI

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...