Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Halep știe unde a pierdut finala: ”Nu am putut dormi. Eram prea fericită că am ajuns numărul 1”

Recommended Posts

5olV77R.jpg

 

Simona Halep admite că nu a mai fost la fel de motivată în meciul cu Garcia precum în semifinala cu Jelena Ostapenko, care i-a asigurat locul 1 WTA, începând de luni. Românca a recunoscut la finalul partidei transmisă în direct de Digi Sport 2 că a fost prea încântată să doarmă după ce a urcat pe locul 1 în lume și performanța ei de duminică a fost în acest fel afectată.

 

La o zi după ce Halep a detronat-o pe Garbine Muguruza din topul WTA, cea mai bună jucătoare de tenis a fost eliminată în finala de la Beijing. După finala de la China Open, românca a recunoscut ce a stat în spatele înfrângerii sale.

 

Nu m-am putut odihni foarte bine”, a spus Halep. ”Azi-dimineață mă gândeam bine, acum trebuie să mă concentrez din nou, să merg pe terenul de tenis și să joc, ceea ce am și făcut. A fost foarte bine că am ajuns în top. A fost un pas foarte bun, un pas important, dar am fost prea fericită că am ajuns pe primul loc. A fost prea mult ziua de ieri. Corpul meu a avut de suferit după meciul de sâmbătă. Chiar dacă nu erau trei seturi sau ceva de genul ăsta, m-am simțit puțin diferit din cauza fericirii trăite".

 

Românca a jucat a 27-a finală din carieră, până acum având 15 titluri cucerite. Simona a obţinut şase titluri în 2013, la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, două în 2014, la Doha şi Bucureşti, trei în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, trei anul trecut, Madrid, Bucureşti şi Montreal, iar anul acesta a câştigat la Madrid.

 

Halep, care spune că următorul ei țel este câștigarea unui Grand Slam, știe că de acum încolo va fi o țintă pentru restul jucătoarelor din circuitului WTA. "Și eu ca alte jucătoare eram pornită să câștig contra numărului 1 mondial. Așa va fi și de acum încolo", a mai spus Halep.

 

Halep va primi pentru calificarea în finala de la Beijing 636.300 de dolari şi 650 de puncte WTA.

 

Halep a mai disputat 12 finale, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, iar în 2017 la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing.

 

Caroline Garcia a câştigat în această săptămână al doilea titlu consecutiv, după cel de săptămâna trecută, de la Wuhan, şi va urca în top 10 WTA graţie succesului de la Beijing.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...