Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Florentino Perez s-a decis! Pe cine aduce în locul lui Zidane, dacă Realul continuă seria neagră

Recommended Posts

OU4BMsf.jpg

 

Chiar dacă a câştigat două Ligi ale Campionilor şi un campionat în nici doi ani pe banca lui Real Madrid, Zinedine Zidane nu mai este sigur de locul său la cel mai de succes club din lume, grupare care a cucerit de 11 ori Liga Campionilor sau UEFA Champions League. Şi cum un club atât de mare nu poate rămâne descoperit, Florentino Perez are deja pregătit planul B: Mauricio Pochettino.

 

Tehnicianul lui Tottenham face o figură extraordinară cu londonezii, locul 3 cu 23 de puncte, după Man. City, 31 puncte, şi Man. United, 23 de puncte. Numele său a fost vehiculat intens după ce a fost clar că Luis Enrique va pleca de la Barca, însă argentinianul a afirmat că după ce a antrenat Espanyol nu va ajunge niciodată la marea rivală din Barcelona. Dar un club atât de mare ca Real nu poate fi refuzat!

 

Informaţia că Pochettino, 45 de ani, e cap de listă la Real Madrid a fost dezvăluit de Robert Hernando, fost membru în Consiliul de Adminitraţie de la Espanyol. "La Tottenham totul este foarte bine organizat. Dar dacă Zidane se împiedică la Real, atunci va fi prima alegere a lui Florentino Perez", a afirmat Hernando.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...