Sign in to follow this  
Gattros

Încă o dezamăgire!

1 post in this topic

U CRAIOVA - CONCORDIA CHIAJNA 0-1 // FOTO Încă o dezamăgire! Oltenii continuă startul horror de sezon » A doua înfrângere pe noul "Oblemenco", 0-1 cu Chiajna

FOTO: Facebook U Craiova

 

Luni, 20 August

 

U Craiova rămâne fără victorie pe teren propriu în noul sezon. Oltenii au pierdut în fața Concordiei Chiajna, 0-1, după un meci în care au evoluat în 10 oameni încă din minutul 18. 

 

Oltenii au jucat extrem de modest în prima repriză. Mai întâi, au rămas în 10 după intrarea dură a lui Donkor asupra lui Andrei Marc.

Concordia a încercat apoi să devină periculoasă și a fost la un pas de gol în minutul 39, când Pigliacelli a respins miraculos lovitura de cap a lui Guessan.

Craiova a contat o singură dată în prima repriză, când Panait a respins de pe linia porții la ocazia lui Burlacu.

Chiar dacă au jucat cu un om în minus, oltenii s-au aruncat în atac în repriza secundă. Cicâldău a irosit o ocazie mare în minutul 58, când, scăpat singur cu Caparco, a șutat în portar.

Echipa lui Mangia a avut încă o ocazie mare în minutul 72, dar nou-intratul Raoul Baicu a ratat din câțiva metri.

Chiajna a dat până la urmă lovitura în minutul 81. Gorobsov a prins un șut superb de la 20 de metri, iar ilfovenii au plecat cu toate punctele din "Bănie".

Concordia Chiajna devine a doua echipă care câștigă la Craiova după inaugurarea noului "Ion Oblemenco". A mai făcut-o FCSB, în play-off-ul sezonului trecut, când s-a impus cu 1-0.

U Craiova rămâne fără victorie pe teren propriu în noul sezon, iar echipa lui Mangia e într-o situație complicată: doar 5 puncte după 5 etape, locul 12! Concordia reușește a doua victorie la rând și urcă până pe locul 4.

 

Sursa: Imagini pentru gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.