Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Vanzarile Black Ops 4, neafectate de lipsa unei campanii single player

Recommended Posts

Call-of-Duty-Black-Ops-4-653x408.jpg

Β 

Call of Duty: Black Ops 4 a devenit unul dintre cele mai bine vandute jocuri din istoria francizei, desi nu beneficiaza de o campanie single player.

Compania de analiza de piata NPD Group a oferit rezultate incurajatoare pentru Activision, publisherul lui Black Ops 4, declarand titlul una dintre cele mai reusite lansari din toate timpurile. Chiar daca initial parea ca Treyarch si Activision si-au asumat un risc prin eliminarea campaniei traditionale in cazul lui Call of Duty: Black Ops 4, se pare ca fanii nu au fost deranjati de acest lucru. Vanzarile de lansare pe PC au stabilit un nou nivel pentru franciza, dublu fata de lansarea de anul trecut a jocului Call of Duty: WWII.

NPD au declarat astfel Call of Duty: Black Ops 4 ca fiind β€ža opta cea mai mare lansare din istoria jocurilor de cand grupul face studii de piata, din 1995”. Conform companiei, β€žBlack Ops 4 devine instantaneu cel mai bine vandut joc al anului si cel de-al doilea cel mai bine vandut joc in ultimele de douasprezece luni, devansat doar de catre Call of Duty: WWII.”

In competitia de popularitate cu Red Dead Redemption 2, Black Ops 4 pare sa beneficieze de disponibilitatea pe PC, insa clasamentul NPD nu a inclus in calculele sale vanzarile digitale pentru PC, de vreme ce Activision nu furnizeaza datele de pe Battle.net, ceea ce pare sa creeze un echilibru intre titluri. In ultimele rezultate financiare ale companiei, anuntate mai devreme luna aceasta, Activision a spus ca vanzarile pe PC ale lui Black Ops 4 au fost de trei ori mai mari decat ale lui Black Ops 3 in primele trei saptamani dupa lansare si ca numarul utilizatorilor si a orelor jucate au fost de asemenea semnificativ mai mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...