Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]CD Projekt promite că Cyberpunk 2077 va fi bine finisat

Recommended Posts

cyberpunk-2077-653x408.jpg

 

CD Projekt RED este un studiou plin cu oameni harnici, care au creat minunății pe parcursul ultimului deceniu. Dar acele minunății (în special primele două) aveau tendința să funcționeze cam ciudat în momentul lansării.

Atât The Witcher 1, cât și continuarea sa, au avut nevoie de variante refăcute la un an după lansare, iar lui The Witcher 3 nu i-au stricat câteva update-uri. Dar, cu Cyberpunk 2077, compania promite să ofere o experiență în ziua lansării comparabilă cu rafinamentul unui joc Rockstar. Mai exact, Red Dead Redemption 2.  Studioul anunță că Cyberpunk 2077 urmează să aibă parte de un grad mare de finisare superior jocurilor anterioare, motiv pentru care încă nu a fost lansat și probabil mai avem de răbdat o vreme.

Nu numai asta, dar jocul va fi ceva mai mare decât pare la prima vedere. Conform informațiilor venite de la studiou, Cyberpunk 2077 nu va fi la fel de plat ca The Witcher 3, iar acele clădiri foarte înalte pe care le-ați putut vedea în prezentările jocului vor putea fi vizitate, unele având etaje multiple pline de activități.

Ce fel de activități? Eh, considerând că este un joc despre de un viitor întunecat, unde tehnologie avansată este la fiecare pas, iar cel mai neînsemnat individ ar putea ascunde în palton un arsenal ce poate nimic armate, probabil nu va fi vorba de o misiune la care cauți o tigaie.

Edited by miLaneZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...