Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Silent Hills a fost refăcut complet în Unreal Engine 4 şi poate fi descărcat gratuit

Recommended Posts

 

Unreal-PT-feature-672x372.jpg

 

Silent Hills a beneficiat de una dintre cele mai memorabile dezvăluiri de jocuri din istorie atunci când, la E3 2014, a fost lansat demo-ul jucabil PT. Jocul ar fi trebuit să continue seria horror Silent Hill, de această dată sub “bagheta” designer-ului Hideo Kojima, cu nimeni altul decât actorul Norman Reedus în rolul principal.

Din păcate, Silent Hills nu a mai apucat să fie lansat, jocul fiind anulat atunci când Konami a hotărât să se despartă de Hideo Kojima şi de echipa sa. Ulterior, după finalizarea şi lansarea lui Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, renumitul designer japonez şi-a creat propriul studio – Kojima Productions – şi, alături de acelaşi Reedus, lucrează acum la mult aşteptatul Death Stranding.

Chiar şi în aceste condiţii, demo-ul PT a marcat o întreagă generaţie de jucători, acesta fiind, din păcate, eliminat de pe PlayStation Store de către Konami. Fanii nu s-au dat bătuţi însă, alegând să recreeze experienţa din PT prin intermediul a tot felul de proiecte indepedente. Unul dintre acestea este Unreal PT, realizat de Radius Gordello. După cum îi lasă de înţeles şi numele, Unreal PT foloseşte Unreal Engine 4 în încercarea de a recrea atmosfera terifiantă din PT.

Conform producătorului, Unreal PT s-a aflat în dezvoltare timp de nouă luni, între lunile aprilie 2018 şi ianuarie 2019, texturile, modelele, animaţiile, gameplay-ul şi codul jocului fiind create din nou de la zero, pentru a evita, pe cat posibil, încălcarea drepturilor de autor deţinute de Konami.

Astfel, cei interesaţi pot descărca Unreal PT de aici: https://radiusgordello.itch.io/unreal-pt (click pe butonul Download din partea inferioară a paginii), pentru a rula jocul fiind necesare dezarhivarea pachetului zip rezultat în urma download-ului şi rularea fişierului PT_2.exe. Mai mult, jocul oferă chiar şi suport pentru VR, existând însă probleme în acest mod de redare.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...