Jump to content
Sign in to follow this  
RedLife

VIDEO: La un pas de un nou caz M.Cozma! Stelistii si dinamovistii, bataie ca-n filme aseara!

Recommended Posts

Daca pe teren Dinamo a facut ieri legea in Cupa Romaniei, stelistii s-au razbunat dupa meci cand s-au luat la bataie cu fanii "cainilor".

 

 

Stelistii au declansat iadul in Stefan cel Mare, ieri, dupa meci cand s-au batut crunt cu fanii lui Dinamo.

 

Baschetbalistul dinamovist Tomco Sokolov a fost aproape de drama lui Marian Cozma: a suferit o fractura de piramida nazala in urma incidentelor dintre un grup de fani dinamovisti si unul de stelisti la un local din fata stadionului Dinamo, la finalul meciului dintre Dinamo si FC Zlatna, din 16-imile Cupei Romaniei.

 

La aproximativ o jumatate de ora dupa terminarea meciului, aproximativ 20 de fani stelisti au patruns pe terasa din fata stadionului, unde se aflau mai multi suporteri ai rivalei, dar si un grup de baschetbalisti ai clubului din Stefan cel Mare.

 

Stelistii si dinamovistii s-au luat bataie, iar Sokolov a fost una dintre victimele colaterale ale incidentului.

 

El a mers la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a primit ingrijiri medicale, dupa care a plecat acasa, impreuna cu colegii sai.

 

Patronul terasei din fata stadionului Dinamo a precizat ca in momentul incidentului la mese se aflau aproximativ 30 de suporteri ai echipei dinamoviste. "Erau niste suporteri care stateau pe terasa, nu consumau bauturi alcoolice, pentru ca este interzis sa comercializam astfel de produse, cand au fost atacati de vreo 50 de alti suporteri, care au inceput sa sparga geamurile si sa arunce cu mesele in strada. Am chemat imediat politia. Cred ca sunt pagube de cateva mii de euro", a declarat patronul localului.

 

sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...