Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Gaby01Sm

Football Manager 2010

Recommended Posts

Football Manager 2010 este de departe cea mai faimoasa, apreciata si asteptata franciza de management de fotbal. In aceasta toamna se intoarce cu un nou sezon, noi jucatori semnati, noi posibilitati si placere nelimitata de a fi manager.

 

Jocul introduce un nou Tactics Creator, indemnuri de pe linia de tusa, schimbari rapide ale tacticii, intr-un cuvant, o multime de unelte ce te vor ajuta sa te implici mai mult ca oricand in jocul echipei tale. Vei lucra cu antrenori cu diverse background-uri, ai la dispozitie o serie intreaga de tactici prestabilite si posibilitatea de a selecta un rol foarte bine definit pentru fiecare jucator in parte.

 

Feedback-ul pe care il primiti in urma meciurilor este mult mai bine organizat si iti va da o idee mult mai clara a punctelor slabe dar si ale celor forte ale echipei tale. Jocul are acum o interfata nou-nouta, in care navigarea laterala a anilor trecuti a fost inlocuita cu un sistem intuitiv de taburi plasat in partea de sus a ecranului, facand si mai accesibila "profunzimea" optiunilor cu care Football Manager si-a obisnuit fanii.

 

Noul Data Editor permite introducerea unor ligi noi, a unor divizii noi in cadrul ligilor existente facand astfel updatarea jocului mai simpla ca niciodata si mai mult de atat, fara costuri suplimentare. Meciurile pot fi urmarite 3D, AI-ul a fost imbunatatit, au fost adaugate peste 100 de animatii, stadioane, public si gazon degradabil pentru a accentua realismul jocului.

 

 

Numele jocului: Football Manager 2010

Scurta descriere: O aveti mai sus

Cerinte (Optional): Windows XP / Vista 1.4GHz processor for XP or 2.0 GHz for Vista * 512MB RAM for XP or 1GB RAM for Vista * Graphic Card - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL or better

Trailer (Optional):

 

 

watch?v=QA7xJvG8Ubo

Share this post


Link to post
Share on other sites
L-am jucat e cam slab :)) tot mai frumos FM 9

 

Aici sunt de acord cu tine :-j mai reusit e FM 9

Share this post


Link to post
Share on other sites
L-am jucat e cam slab :)) tot mai frumos FM 9

idem asa este :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

FM 2009 e mai frumos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...