Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MrCarter

Heroes

Recommended Posts

"Heroes " este un serial american creat de Tim Kring pentru postul NBC. Acesta spune povestea unor indivizi obisnuiti care descopera ca au abilitati extraordinare. Claire, spre exemplu, isi poate regenera corpul in mod spontan, putandu-se vindeca de orice rana, Isaac Mendez prevede viitorul, Matt Parkman este telepat, iar Hiro Nakamura poate calatori in timp si se poate teleporta. Serialul exploreaza modalitatea in care ei se adapateaza schimbarilor si rolul lor in prevenirea catastrofelor si salvarea umanitatii.

ย 

Serialul pune accent pe "fenomene paranormale" care constau in puterea pe care o detin o serie de oameni cu "daruri" speciale denumiti eroi. De ce sunt numiti asa? Pentru ca binele lumii sta in mainile lor si numai ei pot mentine echilibrul dintre bine si rau.

ย 

Deja s-a ajuns la al 4-lea sezon , eu urmarindu-le pe toate . Sunt mare fan Heroes , 2 And Half Man & Supernatural.

Pentru toate varstele, pentru toate gusturile. Un serial bine facut, cu o varietate de personaje cu o varietate de abilitati, cu prezent si mai multe variante de viitor, cu rasturnari spectaculoase de situatii si cu aliante pana mai ieri imposibile, cu o granita intre bine si rau aproape invizibila. Nu vad cum ar putea sa nu placa, in definitiv nu ridica probleme ci numai 43' de stat in fata TV, ceea ce e destul de usor nu-i asa?

ย 

Heroes-387365-976.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai tare serial am vazut 2 sezoane :| ce puteri marfa puteau sa aibe mai ales chinezu :|

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...