Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

Egal cu iz de primăvară » THANKS, REINA!

Recommended Posts

Roş-albaştrii rămîn pe locul secund în grupă, însă calificarea în faza următoare se va juca în infernul de pe San Paolo din Napoli

 

Vezi aici rezumatul meciului

 

Steaua a început tare meciul cu rezervele lui Liverpool. Două cornere în primele 60 de secunde ale meciului şi fanii din tribune trepidau. Roş-albaştrii au împins liniile adversarilor, însă dominarea stelistă a mers pînă la 30 de metri de poarta "cormoranilior". Englezii s-au strîns calmi în propria jumătate lăsînd mingea Stelei.

 

Bicfalvi nu, Jovanovici da

Surdu şi Bogdan Stancu au alergat, dar prima ocazie mai importantă a venit la capul lui Bicfalvi din 6 metri, care s-a dus peste (16). Replica oaspeţilor a venit aproape instant. Babel a centrat de pe dreapta, iar sîrbul Jovanovici a reuşit ce n-a putut mijlocaşul stelist, şi a trimis lejer în poarta lui Tătăruşanu (18). Oamenii lui Lăcătuş s-au înmuiat, însă englezilor le-a fost milă de noi şi ne-au cruţat în minutul 26, după un contraatac fulger.Finalul primei reprize a adus şi cea mai mare şansă a noastră de gol, însă Stancu nu a găsit poarta de la 10 metri, singur în faţa lui Reina. Oftat lung în tribune şi pumni în termopanele de la oficială.

 

Săpunul lui Reina

Steaua a continuat să fie şi la reluare echipe mai activă. Efortul prelungit al steliştilor a dat rezultate în minutul 61. La o fază care nu anunţa nimic, Bonfim a trimis un cap anemic spre poarta lui Liverpool, iar Reina, campion mondial cu Spania în acest an, a scăpat mingea printre picioare.

 

Liverpool a continuat jocul de aşteptare, însă le-a dat fiori roş-alaştrilor la capul lui Kyrgiakos, care s-a dus în bară (66). Bănel putea aduce primăvara în Ghencea la început de decembrie, dar a şutat pe lîngă (70). Chiar dacă au încercat să dea lovitura de graţie în final, steliştii s-au izbit de zidul englez, iar bătălia finală se va da la Napoli, peste două săptămîni.

 

Cătălin Tolontan scrie despre şansa Stelei » Goana după cadou

 

 

Au promovat brandul de ţară

Roş-albaştrii au preluat modelul rivalei din Ştefan cel Mare, Dinamo, şi au promovat la jocul de aseară brandul turistic al României. Logo-ul reprezentînd o frunză şi sloganul "Explore the Carpathian garden" au fost prezente atît în programul de meci, cît şi pe tabela de marcaj din Ghencea.

 

Latovlevici a jucat cele mai multe baloane dintre toţi jucătorii, 89

 

Citeşte editorialul lui Ovidiu Ioaniţoaia: Se vede Europa!

 

 

 

Bicfalvi pedepsit

Marius Lăcătuş a început cu Eric Bifalvi titular în centrul liniei mediane. La 0-0, mijlocaşul de 22 de ani a avut o ocazie imensă, trimiţînd cu capul mult peste din poziţie ideală în urma unui corner. Apoi, a greşit pierzînd uşor mingea la faza golului lui Milan Jovanovici. Bicfalvi a fost certat şi scos la pauză de Lăcătuş, care l-a preferat pe bulgarul Stanislav Angelov.

 

Gigi şi Mitică joacă iar table

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, certaţi de luni bune, s-au împăcat aseară. La pauză, patronul Stelei a intrat în loja preşedintelui LPF pentru a vorbi cu acesta, însă Mitică nici nu s-a uitat la el. Gigi l-a luat de gît, l-a îmbrăţişat pe şeful Ligii şi a reuşit să-l împace pe Dragomir. Pînă să părăsească loja, Becali i-a transmis: "Hai să jucăm table că mi-au lipsit partidele cu tine!".

 

"Mache", show la masa presei

Jocul de aseară poate fi considerat un eşec din punctul de vedere al dorinţei UEFA de a impune şi la meciurile din Europa League aceleaşi reguli de la masa presei ca acelea din Liga Campionilor. Team-managerul Marius Ianuli, al cărui loc pe banca Stelei a fost luat de Mihai Stoica, a stat în picioare, a gesticulat nervos şi a apostrofat pe toată durata partidei. "Mache" este cunoscut ca omul de pe banca Stelei căruia Gigi Becali îi dicta schimbările din echipă.

 

Nicoliţă stă la Napoli

Steaua l-a pierdut aseară pentru ultimul joc din grupă, de la Napoli, de pe 15 decembrie, pe Bănel Nicoliţă. Mijlocaşul roş-albaştrilor a încasat în minutul 63 al treilea cartonaş galben în competiţie, lucru ce-i aduce acestuia automat o etapă de suspendare.

 

Cum se califică Steaua

În urma celor două remize de aseară, Steaua este sigură de calificare dacă obţine măcar o remiză în ultima etapă, pe 15 decembrie, la Napoli. În cazul în care pierd în Italia, elevii lui Lăcătuş nu mai au nici o şansă de calificare în primăvara europeană.

 

 

Sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mergem la Napoli sa castigam!Daca e bun si un egal , cu 1 pct sau 3pct tot ne calificam.

Fortza Steaua :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...