Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SCA

Surpriză la CFR Cluj! Minteuan rămîne şi în retur!

Recommended Posts

Alin Minteuan va rămîne antrenorul campioanei și în retur. După ce a declarat că va aduce un antrenor din Portugalia, Paszkany și-a schimbat radical discursul în numai 24 de ore. Șeful clujenilor a lăsat ieri să se înţeleagă că îi va da credit în continuare lui Minteuan.

 

 

“Noul antrenor va fi anunţat miercuri sau joi, dar eu votez pentru continuitate. Dacă rămîne Minteuan? Veţi vedea. Un lucru e sigur, prefer oameni dedicaţi trup și suflet clubului. În orice meserie există un început”, a spus Paszkany. Omul de afaceri clujean a luat decizia după ce varianta Pacheco a căzut.

 

Oficialii “vișiniilor” au negociat intens în Portugalia zilele acestea cu lusitanul de 52 de ani, antrenorul care a adus singurul titlu din istoria Boavistei. Negocierile s-au împotmolit pe ultima sută de metri, clujenii lovindu-se de refuzul categoric al fostului antrenor al căpitanului Cadu. Motivul? CFR i-a oferit portughezului un salariu stagional de 250.000 de euro, în timp ce antrenorul voia cu 100.000 de euro mai mult.

 

“Nu ne-am înţeles. Discuţiile s-au încheiat”, a confirmat ieri Pacheco pentru “Gazeta”.

 

Sursa : Gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va ramane daca are rezultate la prima infrangere cred ca va fi demis :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...