Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SCA

Guardiola vrea şi cupa: Xavi, Messi şi Villa titulari contra lui Bilbao!

Recommended Posts

Barcelona a câştigat ultima oară Cupa Spaniei în sezonul 2008-2009, învingând în finală cu 4-1 pe Atletic Bilbao. Sorţii au făcut ca în actuala stagiune cele două grupări să se întâlnească în optimi, cu o primă manşă programată pe terenul gigantului catalan.

 

Barca şi Bilbao s-au încleştat deja în Primera, partida programată la finele lunii septembrie pe San Mames fiind câştigată cu 3-1 de elevii lui Guardiola (goluri Gabilono-Keita, Xavi şi Busquets). De altfel, în 8 din ultimele 10 meciuri directe victoria a revenit catalanilor, alte două dispute terminându-se nedecis. Pe Camp Nou, Bilbao are 7 înfrângeri consecutive, 6 dintre acestea la minim două goluri diferenţă.

Rivalitatea dintre Guardiola şi Mourinho nu are în vedere doar meciurile de campionat sau parcursul din Liga Campionilor, tehnicianul catalanilor fiind decis să-i "ia faţa" lusitanului şi în cupă. Pentru a-şi atinge obiectivul, potrivit presei din Spania, Guardiola va arunca în luptă contra bascilor un prim 11 din care nu vor lipsi superstaturile Xavi, Messi, Villa, Iniesta sau Puyol.

 

Sursa : Gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca are vreo problema Barca la Bilbao dar sper sa nu se mai repete faza cu titlul :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...