Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Total Overdose

Recommended Posts

Numele jocului: Total Overdose

Scurta descriere: TotalL Overdose pentru PC de la Eidos Interactive este total despre arme, impuscaturi si actiune. Povestea se desfasoara in jurul caracterului Ramiro Cruz al carui nume aduce aminte de toate filmele de actiune, si toata este focalizata mai mult pe actiune decat pe povestire.

Cu toate acestea povestirea il urmareste pe Cruz cand il inlocuieste pe fratele sau in rolul unui agent DEA in Mexico, care incearca sa se infiltreze printre lorzii drogurilor din Mexic. Lucrurile se complica cand agentii DEA o fac lata, si Cruz incepe sa afle detalii despre moartea tatalui sau. Dar, dupa cum jocul trece povestea in rolul secundar si actiunea in prim-plan cele mai importante lucruri in joc devin miscarile si armele.

Cruz poate efectua un numar de miscari speciale precum ferirea de gloante si miscari acrobatice de karate. Armele includ pistoale automate, pistoale, arme de asalt, rachete si grenade.

Jocul include atat misiuni principale cat si misiuni bonus. De asemenea jucatorii pot sari in masini cu care sa se plimbe, chiar daca nu indeplinesc misiuni. Toate aceste aspecte cumulate sunt pentru acei oameni carora le plac jocurile de vanatoare si de actiune.

Cerinte (Optional):

Minimum System Requirements :

OS: Windows 2000/XP

Processor: Pentium 4 @ 1.5 GHz

Memory: 256 Mb

Hard Drive: 500 Mb free

Video Memory: 64 Mb

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0

DVD Rom Drive

Trailer (Optional):

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...