Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] Uncharted 3

Recommended Posts

Uncharted 3

 

155.jpeg

 

Uncharted 3: Drake’s Deception este urmatorul titlu al seriei Uncharted, jocul urmand sa fie lansat de Naughty Dog si Sony Computer Entertainment pe data de 1 noiembrie 2011.

 

De data aceasta, Nathan Drake se afla in Desertul Arabiei, incercand sa descopere un oras disparut printre dunele de nisip. Impreuna cu mentorul sau, Victor Sullivan, Drake se confrunta cu o organizatie clandestina, intreaga expeditie transformandu-se intr-o lupta pentru supravietuire. Spre deosebire de Uncharted 2, gamerii vor avea ocazia sa se lupte corp la corp cu mai multi oponenti si sa beneficieze de noile optiuni stealth.

 

uncharted3.jpg

 

Din punct de vedere grafic, Uncharted 3: Drake’s Deception va fi compatibil cu ochelarii stereoscopici 3D, jucatorii urmand sa se bucure de noile inovatii grafice in ceea ce priveste dinamica focului, a nisipului, a fumului si a apei.

 

watch?v=DHHcM6aHPnE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va fi cu siguranta the best of ps3 in 2011 pentru ca pur si simplu, e uimitor. M-as multumi cu acelas motor grafic ca la uncharted 2 deoarece storyline-ul este unul impresionant si te capteaza! Merita sa iti iei ps3 doar pentru aceasta serie! Good job Sony & naughty dog !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...