Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Army of Two The 40th Day

Recommended Posts

Poster : ArmyofTwoThe40thDayPSP.jpg

Numele jocului : Army of Two The 40th Day

Descriere : Lupta impreuna. Supravietuieste impreuna. Un dezastru creat de oameni loveste Shanghai-ul. Tu trebuie sa readuci ordinea. Ai un set marit de abilitati, arme si miscarii cooperative pe care orice jucator le poate executa, creand strategii noi si optiuni diverse.

Ai uneltele necesare pentru a ajuta Army of Two si pentru a castiga folosind sistemul avansat de modificare a armelor si sistemul de imbunatatiri.

Du-ti partenerul online in patru moduri multiplayer explozive, fiecare concentrat pe un mod unic cooperativ. Army of Two s-a intors mai bun si mai furios.

 

Caracteristici:

  • Cea mai buna experienta cooperativa cu noi miscari si tactici Army of Two: The 40th Day a fost creat de la bază cu o atentie sporita pe o experienta cooperativa incredibila. Rezultatul este un mod de joc mai intens, mai organic si imersiv.
  • Poti utiliza tacticile celor doi oameni cand si cum vrei. Un dezastru de proportii imense transforma orasul Shanghai in haos O serie de catastrofe misterioase, orchestrata cu grija, aduce in genunchi Shanghai-ul. Army of Two vor lupta printre ruine si vor descoperi secretul 40th Day.
  • Moduri Online concentrate pe sistemul cooperativ Du-ti partenerul online in moduri multiplayer explozive. Sau joaca modul Extraction de patru jucatori si lupta-te cu valuri inamice in timp ce te misti de la un punct la altul in orasul sub ruine.
  • Cel mai avansat sistem de modificare a armelor vazut vreodata intr-un joc video Modifica-ti arma in timp ce te lupti si adapteaza-te la orice situatie. Cu o varietate mare de parti si abilitatea de a modifica armele in orice moment al jocului, posibilitatile sunt nelimitate.
  • Este un joc PSP, de tip shooter, marca EA Games, recomandat pentru gameri cu o varsta mai mare de 18 ani. O reducere de pret este posibila prin sistemul nostru de fidelizare BONUS Level sau in perioada de promotie.

Pe ce consola se joaca : PSP

Trailer :

watch?v=jjm60vPktNA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...