Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Stalinskaya

Mutu va reveni în lotul Fiorentinei în câteva zile.

Recommended Posts

Patronul AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a declarat, miercuri, că atacantul Adrian Mutu va reveni în lotul echipei italiene în câteva zile şi va trebui să confirme în teren ceea ce i-a spus în particular, informează calciomercato.com.

 

" Mutu va reveni în lot în câteva zile. Nu ştiu dacă va face parte din echipa pentru meciul cu Parma (n.r. - din acest week-end). Îi dau o altă şansă, el trebuie să câştige încrederea tuturor şi să confirme în teren ceea ce mi-a spus în particular. Trebuie să muncească şi să fie la dispoziţia echipei, iar antrenorul va fi cel care va decide ", a spus Della Valle.

 

Potrivit Corriere dello Sport, Andrea Della Valle a afirmat că Mutu va reveni în lot săptămâna viitoare.

 

Tehnicianul Sinişa Mihajlovici a evitat să vorbească despre Mutu, spunând că în măsură să discute despre acest subiect este conducerea cubului.

 

Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a dat publicităţii, marţi, lotul echipei viola după încheierea perioadei de transferuri din această iarnă, pe listă regăsindu-se şi atacantul român Adrian Mutu.

 

Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei după ce jucătorul a refuzat să se antreneze pentru că nu este lăsat să plece gratis la un alt club din Italia. El dorea să se transfere la Cesena, oficialii acestei grupări ajungând la o înţelegere cu foştii impresari ai jucătorului, fraţii Ioan şi Victor Becali, pentru achiziţionarea românului din postura de fotbalist liber de contract.

 

Ulterior, Mutu a renunţat la colaborarea cu Ioan Becali şi a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Presa italiană a speculat că, după ce şi-a cerut scuze, jucătorul ar putea fi reprimit în lot, însă până în acest moment nu a fost făcut un anunţ oficial în acest sens.

 

Mediafax

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...