Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

UnycatuL

[Prezentare] Call Of Duty Black Ops

Recommended Posts

Poster :Call-of-Duty-Black-Ops_2010_07-15-10_03.jpg

Numele jocului : Call Of Duty Black Ops

Descriere :

 

 

Povestea jocului il are ca protagonist pe un soldat Black Ops numit Maison, care, printre altele isi incepe aventura legat de un scaun. Serios si fara nici-un fel de gluma, personajul principal este legat de un scaun si eletrocutat pentru infor###### de catre un generic “Bad Guy” ce doreste sa obtina infor###### de la eroul nostru. Inca din primele momente iti dai seama ca cei de la TryArch nu au dorit o abordare generala cand au conceput acest joc. In loc sa joci misiunile intr-o serie succesiva de evenimente, acestea sunt retrairi ale interogatului nostru, mentionat mai sus, toate acestea avand ca scop aflarea unei secvente de numere. Black Ops este unul dintre putinele jocuri de pe piata care reuseste sa imbine in mod credibil elemente precum, dictatori celebrii, razboiul rece, rusii ultra nationalisti si arme de distrugere in masa, intr-un melanj de evenimente ce te tin sase ore in fata monitorului fara drept de apel. Incepand undeva in anii 60 si terminand cu un final tipic american in anii 80, Black Ops, pune cap la cap cea mai buna poveste de pana acum din serie. De la secvente de lupta in Vietnam, Laos sau lupte pe varf de munte, toate acestea adauga la experienta de final pe care jocul o ofera. Si cand spun experienta de final, aici nu glumesc. Sfatuiesc privitorul sa astepte ca genericul sa se desfasoare pentru un gameplay de final cu totul de exceptie. Nu o sa dezvalui prea multe despre povestea acestui joc, dar, pot spune ca felul in care multe dintre personaje isi preiau roul in timpul povestii si atasamentul pe care il dezvolti fata de acestia, poate face un film de hollywood sa isi planga in pumni. Maison, Hudson sau alti protagonisti, au aceea incarcatura emotionala care practic ajuta jucatorul sa se indentifice cu personajul si sa il faca sa se intrebe, la final, daca nu cumva chiar exista soldati care au trecut prin asa ceva. Totul este culminat cu unul dintre cele mai dramatice, emotionale si pline de adrenalina finaluri pe care gamer-ul le-a vazut pana acun, Zona ii acorda pentru poveste lui Call of Duty Black Ops un 10 si un tort pentru implinirea a 7 titluri de acasa.

Toate acestea fiind completate de aceasi inteligenta artificiala tipica Call of Duty pe care o iubim cu totii. Inamicii au mintea unui gerbil electrocutat, si nu spun asa ca sa ma aflu in treaba. De multe ori poti impusca un NPC, iar cel de langa el sa se uite frumos la tine in timp ce ii fatalizezi colegul. Am terminat campania pe ultimul nivel de dificultate fara sa fiu nevoit sa dau restart de prea multe ori, ceea ce spune multe despre joc. Sunt si noi adaugiri care fac experienta placuta totusi. Noul mod Black Ops ofera o completare a campaniei de single player, fiind in comparatie cu cea din Modern Warfare 2 un mare salt inainte. Acum poti controla camera, realiza panoramari si realiza filmulete extrem de interesante. Creatorii de Machinima fiind extrem de fericiti pentru acest nou mod. Zona ii acorda pentru un gameplay … de consola portat pe pc un 8.1 si trecem la multiplayer.

Si de aceasta data TryArch au reusit sa iasa din umbra colosului Infinity Ward, cu un multiplayer rafinat si un zombie mode mult mai incitant. Daca in mare modurile sunt aceleasi, jocul online nu este ceea ce pare a fii. Iar modul Zombie poate oferi ore si ore de gameplay chiar si pentru cei care nu doresc sa se infrunte cu amicii online, una dintre harti conferind posibilitatea jucatorului de a juca cu patru figuri marcante din istoria Americii precum Kenedy sau Fidel Castro. Cu alte cuvine… fun fun fun…Zona ii acorda pentru un zombie mode si un multiplayer stralucit un 10 si trecem la grafica si sunet.

Gary Oldman si multi altii si-au imprumutat vocile in acest joc si felul in care au facut-o pot spune ca este unic pana acum in industrie. Iar efectele sonore pot face sa planga cu lacrimi cat muntele Rushmore un film hollywoodian. Exploziile, efectele armelor care se descarca, pana si frunzele din junga te fac sa ramai mut de uimire, dar si sa tresari de multe ori. Zona nu poate decat sa ii acorde la acest capitol un 9.3 si sa incheie in aplauze.

Se pare ca asteptarea de un an a meritat. Jocul nu numai ca reuseste sa detroneze fostul rege, dar o face in mare stil. Zombie, poveste, o actiune care te face sa fii atent la fiecare detaliu, un mod multiplayer exceptional si noul sistem de Waiger din cadrul meciurilor online fac din Black ops un joc fenomenal. Totusi sughiturile de pe varianta de PC sunt notabile, iar pentru asta nu primeste un zece din partea noastra.

 

Cerinte sistem :

  OS: Windows XP, Vista, 7
 CPU: Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
 RAM: 2GB
 HDD: 12GB of free space
 VIDEO: Shader 3.0 or better; 256MB NVIDIA GeForce 8600GT DirectX 9.0c or better
 SOUND: DirectX 9.0c-compatible
 DirectX: 9.0c

Trailer :

watch?v=OtRnpC7ddv8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un joc excelent , la fel ca si celelalte Call of Duty de altfel...

Am terminat acest joc de 2 ori , excelent pot sa va spun.

Pe xbox nici nu am cuvinte...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru mine Black Ops a fost cel mai bun shooter pe care l-am jucat vreodata.Baietii care fac COD in fiecare an reusesc sa ma impresioneze,tot timpu scot un call of duty si mai bun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un joc care merita cu adevarat incercat .. il recomand atat singleplayer cat si MP.

Cred ca este cel mai bun din seria COD pana acum ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Impresionant jocul am sa-l incerc si eu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arata foarte bine ... lam vazut acum cv timp pe youtube

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...