Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] Naval War: Arctic Circle

Recommended Posts

Naval War: Arctic Circle

 

105.jpeg

 

Naval War: Arctic Circle este un RTS anuntat de Paradox Interactive si Turbo Tape Games, jocul urmand sa fie lansat in prima parte a anului 2012. Jucatorii vor avea parte de un razboi dus pe apa si in aer, actiunea urmand sa aibe loc in zona nordica a Pamantului, si anume in jurul cercului polar. Fortele combatante vor fi NATO, Rusia, SUA si Alianta Nordica, compusa, cel mai probabil, din fortele militare ale Suediei, Danemarcei si Norvegiei.

 

naval.jpg

 

Din puct de vedere temporal, Naval War: Arctic Circle este plasat in zilele noastre, unitatile disponibile fiind in serviciu la aceasta data. Desfasurarea jocului va avea loc pe 3 planuri, adica in aer, pe apa si sub apa. Gamerii vor avea la dispozitie submarine, nave de razboi si portavioane, precum si avioane de lupta. Printre unitatile anuntate de dezvoltatori, amintim avionul F-22 Raptor, portavioanele rusesti din clasa Kuznetsov si submarinele din clasa Virginia. Din punct de vedere strategic, vremea dinamica va afecta modul de desfasurare al fortelor, precum si planul tactic adoptat de jucatori.

 

web_070612-N-2889B-001.jpg

 

Naval War: Arctic Circle va avea doua campanii singleplayer, prima din punctul de vedere al Rusiei, cealalta avand in prim plan fortele NATO. Multiplayer-ul va putea fi jucat online sau prin LAN.

 

watch?v=pHxueQtd-Jo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...