Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Broscuta

[Prezentare] X-Men Origins Wolverine

Recommended Posts

Poster :

XMenOriginsWolverinePC.jpg

Numele jocului : X-Men Origins Wolverine

Descriere :

 

In dorinta de a razbuna moartea femeii pe care a iubit-o, Wolverine se supune programului Weapon X, care il transforma intr-un mutant indestructibil. Alaturi de Wolverine lupta si alte legende ale universului X-Men, intr-o rascoala care ii aduna pe mutanti impotriva fortelor malefice.

Echipa X este o unitate militara sub acoperire, alcatuita din mutanti ca: Wolverine, Victor Creed - o fiinta salbatica cu o putere de neimaginat, Wade Wilson - un mercenar de inalta tehnologie calificat in manuirea sabiei, Agentul Zero - un haitas expert si un tintas mortal, Wraith, Fred J. Dukes - un urias super puternic si Bradley - care poate mani###### electricitatea. In fruntea lor e William Stryker, un personaj introdus in `X2`.

Ajutat de ghearele indestructibile poti vana si elimina toti inamicii, pornind de la laboratorul secret Weapon X si pana la jungla din Africa. Pe parcursul jocului, vor fi dezvaluite detalii despre trecutul zbuciumat al lui James Howlett (Logan), numele personajului inainte de a deveni mutant.

Cerinte de sistem :

OS: Windows XP SP2,Vista SP1 Processor: Intel Pentium 4, 3 GHz,AMD Athlon64 3000 Memory: 1 GB Hard Drive: 8 GB Free Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7800 GT,ATI Radeon X1800) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard and Mouse DVD Rom

Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este un joc dintre cele mai reusite dupa parerea mea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un joc foarte reusit..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...