Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Burnout 2 : Point of Impact

Recommended Posts

Poster : burnout2-pointofimpact-0.jpg

Numele jocului : Burnout 2 : Point of Impact

Descriere : Burnout 2, ca si laudatul sau predecesor, pune distractia pe primul loc, se dispenseaza de complicatiile iritante ale realismulului si ofera un joc amuzant de prima clasa.

 

Deci, ce este nou? Exista locatii suplimentare, inclusiv un nou drum intortocheat in jurul Muntilor Stancosi si un inspirat nivel situat pe un aeroport. De asemenea, exista o mare varietate de vehicule dintre care poti alege. Desigur, trebuie sa gasesti echilibrul dintre dorinta de viteza si necesitatea unei bune manevrari si sa tii seama de conditiile meteorologice si de tipul de nivel in care de afli.

 

Totusi, esenta jocului Burnout 2 raman cursele stil arcade si acestea sunt realizate foarte bine. Este incredibil de accesibil si o incantare absoluta de jucat. Nu conteaza daca concurezi in modurile imbunatatite pentru un singur jucator sau impreuna cu prietenii - este total irezistibil. Din punct de vedere vizual, jocul arata nemaipomenit si se misca foarte, foarte rapid. Actiunea este intretesuta cu coliziuni spectaculoase si atunci cand lovesti ceva ce nu ar trebui, esti recompensat pentru efortul tau cu o reluare a actiunii.

 

Jocul are foarte putine puncte negative. Aceia care prefera jocurile de conducere condimentate cu mai mult realism vor fi fericiti cu un joc Gran Turismo. De asemenea, in ciuda unor imbunatatiri si adaugiri pozitive, nu exista diferente enorme intre acesta si originalul Burnout. Totusi, Burnout 2 este o piesa exemplara de joc distractiv si un antidot bine-venit la multitudinea de jocuri care se iau pe sine prea in serios. Fa-ti o placere. Vei fi bucuros ca ai facut-o.

  • Sase noi locatii interesante din SUA, inclusiv Los Angeles si un aglomerat aeroport international
  • 32 de noi decoruri, 14 noi vehicule cu care te poti intrece
  • Sapte vehicule secrete, inclusiv masini de politie, masini clasice din anii 1950 si vehicule de transport de marfuri
  • O noua structura a jocului - campionat pe baza de puncte
  • Offensive Driving (Conducere Ofensiva) 101 - "Learn to Burn" ("invata sa arzi") in Burnout Driving School (Scoala de Conducere Burnout)
  • Curse de urmarire (Pursuit) complet noi - scoate-ti oponentii de pe sosea intr-o masina de politie
  • New Custom Series Mode - modifica-ti vehiculele
  • Un sistem de trafic inteligent

Pe ce consola se joaca : PS2, Xbox, GameCube

Trailer :

watch?v=nJK_AEqXuMw

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...