Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TonyMontana18

DNA a băgat spaima

Recommended Posts

marrian-rusen-psp.jpg?width=610

 

Cu trei zile înainte de a se prezenta în faţa procurorilor de la Anticorupţie, unii membri ai Comitetului Executiv par speriaţi de ce li se poate întâmpla. Alţii rămân tari pe poziţii şi susţin că ar vota din nou dezafilierea Craiovei.

 

Săptămâna aceasta poate fi una teribilă în fotbalul românesc. Membrii Comitetului Executiv al FRF sunt convocaţi la DNA în calitate de învinuiţi, pentru dezafilierea Universităţii Craiova, iar spectrul urmăririi penale nu e uşor de suportat. Marian Rusen, reprezentant al cluburilor din Liga a II-a în CEx, e primul care pare a ceda. "Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce trec eu acum. Eu sunt bolnav de diabet şi chiar pot muri. Am votat excluderea Ştiinţei doar pe baza documentelor care mi s-au prezentat. Nu mai rezist, cred că demisionez", a declarat preşedintele echipei Juven­tus Bucureşti.

 

În încercarea de a se disculpa, Rusen "a scăpat" şi o declaraţie care mai mult incriminează CEx: "Nu ne-a influenţat nimeni cu nimic! Vă spun în premieră că în momentul în care Mircea Sandu a vrut să-l dea afară pe Răzvan Lucescu, noi am intervenit şi l-am convins să îl păstreze. E singura dată când a votat fiecare după cum a vrut".

 

"Tati, o să ne ia apartamentul?"

Ştefan Stana e reprezentantul cluburilor din Liga a III-a în CEx. Preşedintele echipei ACS Berceni nu are nicio teamă pentru ceea ce se va întâmpla pe 26 octombrie, când trebuie să se prezinte la DNA. "Şi mâine aş vota la fel, pentru că am respectat statutele şi regulamentele FRF. Trebuia chiar să dezafiliem mai repede Craiova, dar la propunerea lui Mircea Sandu i-am mai acordat un termen de câteva zile acestui individ pe nume Mititelu să-şi retragă acţiunile din justiţie. Când am votat, am avut în faţă citaţiile de la tribunal", spune Stana.

 

Fost fotbalist, antrenor şi conducător de club, acesta este decis să meargă mai departe în acest scandal. "Îl voi da în judecată pe Mititelu. Eu am o situaţie specială. Mi-a murit soţia acum câteva luni şi am în creştere un copil minor. Gândiţi-vă că acum două zile a venit fetiţa la mine şi m-a întrebat dacă o să ne ia apartamentul, pentru că eu nu am altă avere. Când un copil te întreabă aşa ceva, tachinat de colegi care îi zic că o să ajungă să doarmă în parcuri, ţi se rupe inima. Din această cauză nu-l iert pe acest derbedeu de Mititelu", a mai spus Stana.

 

Sursa: Prosport.ro

"Spuneţi voi ce verdict vreţi! Eu sărbătoresc foarte bine de ziua mea, nu am nicio problemă", Mircea Sandu (sâmbătă a împlinit 59 de ani)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...