Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] Kinect for Windows, de la 1 februarie !

Recommended Posts

Kinect for Windows, de la 1 februarie !

 

373.jpeg

 

Kinect, dispozitivul celor de la Microsoft care poate fi utilizat in acest moment doar pentru consola Xbox 360, va deveni disponibil si pentru posesorii de PC-uri care vor folosi sistemele de operare Windows 7 si Windows 8. In acest fel, utilizatorii vor putea sa preia controlul propriului PC fara a utiliza tastatura sau mouse-ul. Produsul va fi pus in vanzare incepand cu data de 1 februarie, 2012.

 

Chiar daca dispozitivul a fost creat si, cel mai probabil, va fi utilizat in primul rand pentru jocuri, domeniile in care Kinect poate interactiona cu PC-urile vor fi nelimitate, fiind asteptate o serie de aplicatii create pentru sistemul medical, cercetare sau invatamant.

 

Inca din iunie 2011, Microsoft a pus la dispozitia dezvoltatorilor un program, intitulat Kinect SDK (software development kit), cu ajutorul caruia pot fi create aplicatii pentru Windows si Kinect.

 

Lansat in noiembrie 2010, dispozitivul Kinect a fost vandut in peste 18 milioane de exemplare catre posesorii de console Xbox 360.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi se pare o tampenie :))

 

Ce e PC e PC , ce e consola e consola . Kinect-ul a fost proiectat pentru jocuri ,filme @ xbox360 .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...