Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mixXL

Ronaldo putea sa moara de inima in orice clipa! Misterul celui mai prost meci din cariera, finala Mondialului din 98, a fost explicat de un medic!

Recommended Posts

Cea mai proasta finala din cariera lui Ronaldo a fost explicata. Starul brazilian avea probleme cu inima!

 

Ronaldo a suferit o criza cardiaca inainte de finala Cupei Mondiale din 1998, pierduta de Brazilis in fata Frantei, scor 0-3.

 

Bruno Caru, presedintele societatii italiene de cardiologie pentru sport, a examinat intreaga documentatie referitoare la dosarul Ronaldo datand din 1998.

 

"Ronaldo era in pat si urmarea o cursa de Formula 1 la televizor si o indoire anormala a gatului i-a comprimat glomusul carotidian, un organ responsabil cu reglarea ritmului cardiac si a presiunii arteriale. Fracventa cardiaca a scazut, ceea ce a dus la lesin si la convulsii", a declarat Caru.

 

Roberto Carlos, coleg de camera cu Ronaldo la CM din Franta, le-a spus doctorilor ca a fost un atac de epilepsie, iar fotbalistul a fost transportat la spital si tratat la sectia de neurologie. "Jucatorului i s-au facut diverse analize, dar dupa cum stim bine un neurolog nu pierde vremea facand o electrocardiograma, ceea ce am facut Volpi si eu cand Ronaldo s-a intors de la Paris. Electrocardiograma arata un ritm cardiac foarte scazut", a explicat medicul.

 

Ulterior, medicamentele administrate jucatorului, indicate pentru atacurile de epilepsie, l-au afectat pe Ronaldo mai multe zile. "Medicii au luat de bun diagnosticul lui Roberto Carlos si lui Ronaldo i s-a administrat un medicament puternic pentru epilepsie, cel folosit de Marilyn Monroe pentru a se sinucide si care reduce activitatea cerebrala. Asta explica prestatia sa de la jocul cu Franta. Si asta explica de ce jucatorul a cazut pe scarile avionului ca si cum ar fi fost beat, la sosirea in Brazilia de la CM", a adaugat Bruno Caru.

 

Sursa : ObvJk.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine ca nu a patit ceva mai rau , ca nu il mai vedeam in 2002 la cea mai buna finala de CM a lui(memorabil meci).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...