Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mixXL

Mancini isi trimite bijuteria la Real, baiatul cuminte al lui Mourinho pleaca pe 40 de mil.de euro: "La vara, dupa ce iau CL!"

Recommended Posts

mancini-isi-trimite-bijuteria-la-real-baiatul-cuminte-al-lui-mourinho-pleaca-pe-50-de-mil-de-euro-la-vara_size1.jpg

In Europa, perioada de transferuri s-a terminat! In Est, agitatia continua! Jucatorii din Liga I, care au ratat transferurile in campionatele puternice din Vest, se pregatesc sa isi cumpere dictionare groase de rusa, chineza sau araba.

Despre toate astea, comentam alaturi de Ion Alexandru, aici, acum si intotdeauna si pe TV, de luni pana vineri, la Sport.ro, de la ora 11:45.

 

Te-ai plictisit sa vezi la tv discutiile unor oameni care isi dau cu parerea despre transferuri fara sa poti interveni? Incepand de azi asta s-a rezolvat. Aici vezi zilnic tot ce misca pe piata transferurilor, toate zvonurile, comentezi in timp real toate mutarile din Romania, dar si din campionatele Europei. Cele mai interesante si pertinente comentarii vor fi postate pe site si comentate impreuna cu Ion Alexandru, comentator la Sport.ro si PROTV. Sa trecem la treaba!

04.02.2012

09:30 Higuain va fi vandut la vara de la Real. Chelsea a facut deja o oferta pentru atacantul argentinian: 40 de mil. de euro! "O sa plec de la Real, dar nu inainte sa castig Liga Campionilor cu Realul! Adica, la vara!", confirma Higuain.

In locul lui, madrilenii nu au de ce sa planga. Vine Aguero de la City. Costa 50 de mil. de euro si Mancini vrea sa il vanda la vara, la fel ca si pe Tevez. O alta solutie pentru atacul galactic ar fi Llorente de la Bilbao, dar e mai scump cu 10 mil.

 

Sursa : ObvJk.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...