Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Recommended Posts

image-1FE2_4F68D92F.jpg

[iancu este unul dintre cele mai promițătoare talente ale României la categoria lui de vîrstă

Doi fotbalişti de mare viitor ai României de la "Ajaxul de Constanţa" încearcă să impresioneze în aceste zile în curtea Ajaxului olandez. Bogdan Ţîru şi Gabriel Iancu, juniori născuţi în '94 de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, au acceptat invitaţia de a se pregăti timp de o săptămînă cu echipa de tineret a legendarei echipe batave.

 

"Este vorba de o colaborare cu Ajax care se vrea de lungă durată. Nu urmărim transferuri imediate. Cei doi au fost remarcaţi de scouterii olandezi la un turneu al nostru la Alkmaar, în februarie, şi se află de duminică pentru un stagiu de pregătire de şapte zile la Ajax. Este o experienţă care sigur le va prinde bine", a declarat pentru GSP.ro preşedintele Academiei Hagi, Pavel Peniu.

 

"Sînt doi copii de mare viitor ai noştri. Iancu este căpitanul echipei naţionale Under 17, un cordonator de joc de picior stîng, număr 10 autentic. Iar Ţîru este viitorul Gică Popescu, viitorul Belodedici al României, un fundaş central cu eleganţa celor doi", a mai precizat Peniu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...