Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ArSsurA

Kingdom Of The Winds

Recommended Posts

-Poster:

2918709530_2e296b7de9_o.jpg

 

-Regia/Autori:

Kang-Il-Soo

-Roluri/Actori:

Song Il Gook - Muhyul

Park Gun Hyung

Choi Jung Wong

Kim Hye Sung

Jung Yin Young

-Gen:

Drama

-Data lansarii:

Septembrie , 2008

-ScurtaPrezentare:

La nasterea lui Muhyul are loc o profetie care spunea ca s-a nascut blestemat sa-si ucida parintii,fratii,fiul si sa-si distruga tara. Tatal sau Yuri a fost ingrozit de profetie dar nu s-a indurat sa-si omoare propriul copil si ii ordona fiului mai mare Haemyung sa il duca undeva departe de palat si sa creasca ca un om de rand fara a sti cine este.

 

Crescand Muhyul reuseste sa treaca printr-o multime de obstacole si incercari pentru a si depasi soarta nefasta si in cele din urma ajunge un rege puternic ( i se spunea "Zeul razboaielor" si a domnit intre anii 18-44) care va cuceri regatul Buyeo si il va rapune pe regele Daeso.

 

Din serial nu lipseste nici povestea de dragoste interzisa dintre Muhyul si printesa Yeon din regatul Buyeo. Din iubirea celor doi va aparea printul Hodong care apare in sfarsitul serialului si despre care s-a mai realizat un serial "Princess Ja Myung Go"

-Sursa:

http://www.filmecoreene.com/2011/02/kingdom-of-winds-2008-subtitrat.html

-Trailer:

Tin sa precizez, Inainte sa va uitati la acest serial ff dramatic, va sugerez sa va uitati la Jumong, pentru a intelege legatura , este un serial superb , care merita a fi vizionat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...