Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Mourinho aduce o "bombă cu ceas"

Recommended Posts

314t6yw.jpg

 

Cum Higuain va rămâne, cel mai probabil, pe Bernabeu, Mourinho nu va putea să îi achiziţioneze nici pe Kun Aguero şi nici pe Ibrahimovic, fotbalişti despre care s-a scris că sunt în atenţia grupării blanco.

 

În schimb, The Special One este aproape să îl transfere pe golgheterul Romei din sezonul trecut, anunţă Gazzetta dello Sport. Pablo Osvaldo este aproape de Bernabeu, după ce Florentino Perez le-a făcut o ofertă concrtetă giallorossi-lor: Gago, fotbalist care a evoluat în ultimul sezon pentru Roma, dar al cărui împrumut expiră (cotat la 6 milioane de euro) şi 10 milioane de euro bani.

 

Potrivit sursei citate, mutarea argentinianului care a acceptat să evolueze pentru Italia va fi oficializată săptămâna viitoare, când cele două părţi vor avea o discuţie finală în acest sens.

 

11 goluri a înscris Osvaldo pentru Roma în ultimul sezon

 

Şi-a bătut un coechipier

Osvaldo are un caracter dificil, fiind o copie la indigo a lui Balotelli. Acesta este şi motivul pentru care, la 26 de ani, are deja 7 cluburi trecute în CV.

După o înfângere cu 2-0 în faţa lui Udinese, în noiembrie anul trecut, Osvaldo a sărit să îl bată pe Erik Lamela la vestiare. Vârful a fost cu greu oprit de coechipieri, nu înainte de a-l lovi cu pumnul în figură pe Lamela. După acest incident, şefii de pe Olimpico l-au amendat cu 50.000 de euro şi l-au suspendat pentru un meci.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ciuda comportamentului lui este un fotbalist bun si cred ca ar face treaba la Real

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mourinho a reusit sa faca din multi fotbalisti problema, niste fotbalisti cu un caracter exemplar si un comportament la fel , poate ca va reusi si cu Osvaldo daca acesta va ajunge pe Bernabeu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...