Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Cum alege Copos antrenorul

Recommended Posts

488214-antrenor-rapid.jpg

 

Copos a negociat cu mai mulţi antrenori, dar încă nu s-a decis pe care să îl aleagă

 

Răzvan Lucescu a anunţat oficial că pleacă din Grant, dar Copos are deja alte soluţii. Îl vrea însă pe acela care are cele mai mici pretenţii.

Părăsit de Lucescu jr., George Copos nu a stat degeaba şi a contactat deja 4 antrenori: Cristi Pustai, Ioan Ovidiu Sabău, Mircea Rednic şi Petre Grigoraş. Gazeta i-a anunţat ca posibili "principali" şi chiar Dinu Gheorghe a confirmat discuţiile cu aceştia: "Am vorbit cu George acum cîteva zile şi mi-a transmis că a avut discuţii cu fiecare. Doar el ştie pe cine va alege".

De ce a negociat finanţatorul rapidist cu atît de mulţi antrenori? Testează fiecare dintre piste şi la final îl va alege pe cel care nu va avea pretenţii mari în privinţa lotului. Copos acceptă să ofere maximum 240.000 euro pe an viitorului tehnician, dar vrea neapărat să reducă nivelul salariilor şi să renunţe la mulţi dintre cei cărora le expiră angajamentele în această vară.

 

Ce pretenţii au:

Ioan Ovidiu Sabău (44 de ani)

Şi-a dat acordul de a veni în Giuleşti, pretenţiile salariale au fost acceptate de Copos, dar cere întăriri. Sepsi şi Goga sînt doi dintre cei vizaţi, însă ambii sînt consideraţi că au salarii exagerate. Goga cîştigă 350.000 la Poli Timişoara, în timp ce Sepsi are o leafă anuală de 250.000 de euro.

Mircea Rednic (50 de ani)

A plecat acum două zile de la Astra, nemulţumit că patronul Ioan Niculae nu-i aduce jucătorii ceruţi pentru a face performanţă. Totuşi, asa cum şi lui îi place să spună, este "un antrenor scump" şi în Giuleşti va cere transferuri ca să se bată la titlu.

Petre Grigoraş (47 de ani)

Şi tehnicianul Pandurilor are pretenţii! Chiar dacă nu vrea un salariu mare, a cerut ca lui Marcos Antonio şi lui Rui Duarte să li se prelungească acordurile şi Deac să fie oprit şi în sezonul următor.

Cristi Pustai (47 de ani)

"Profesorul" ar accepta să vină în Grant şi nu a discutat de transferuri, dar are şanse mai mici. Poate deveni o variantă doar dacă nu reuşeşte să se înţeleagă cu nici unul dintre primii 3.

Marius Şumudică (41 de ani)

Copos nu l-a contactat, dar este favoritul tribunelor şi este cerut de ultraşii alb-vişinii.

"George Copos mi-a făcut o ofertă şi azi îi voi da un răspuns. Dar îl ştiţi pe George, contract de criză şi buget de austeritate. Cred că trebuie să se uite pe CV, vreau contract ca al lui Răzvan Lucescu! Nici nu trebuie banii pe care i-a avut pentru transferuri vara trecută, ci doar jumătate. Şi vă spun că vom termina între primele 3!" (Mircea Rednic)

 

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Se destramă

Răzvan Lucescu pleacă, iar nu mai puţin de 11 jucători mai au contract cu Rapid doar pînă la sfîrşitul acestei luni. Astfel, lui Vîtcă, Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias, Grigorie, Pancu şi Sotelo le expiră angajamentele, în timp ce Deac, Ioniţă şi Creţu au fost doar împrumutaţi pentru acest sezon. Rui Duarte este singurul care a primit ofertă de prelungire pînă acum, iar Grigorie este deja acontat de CFR Cluj. Pe lîngă aceştia, Coman şi Alexa au anunţat că ar vrea să plece, iar Surdu poate merge în Qatar, lîngă naşul Răzvan.

 

Surdu a fost dezastruos

Romeo Surdu i-a exasperat pe Răzvan Lucescu şi pe suporteri în partida de miercuri seară. Tehnicianul chiar l-a schimbat în minutul 59, fiind nemulţumit de prestaţia de pînă atunci, dar şi de ratarea imensă din prima repriză. Şi cifrele InStat au confirmat evoluţia rapidistului din finală: a avut doar 17 acţiuni reuşite din 42 şi doar 7 pase corecte din 14 încercate. Şi Cornel Dinu a taxat dur jocul lui Surdu: "Nu ar avea loc nici în echipa autiştilor, Dumnezeu să-i ierte". 1_22_zimbet.png

 

INBOX:

- Cristi Săpunaru, fostul jucător al Rapidului, a profitat de vacanţă şi a fost prezent în tribune la finala Cupei. Fotbalistul a mers chiar în peluza rapidistă şi a cîntat pe toată durata partidei alături de ceilalţi suporteri.

- Dani Coman a inaugurat ieri, la Sibiu, cea mai mare sală de fitness din România, cu aparatură de ultimă generaţie: "Am decis să deschid această sală, împreună cu Radu Neguţ, jucătorul Voinţei Sibiu. Preţurile vor fi foarte mici, deşi avem aparate ultramoderne".

 

Sursa: www.GSP.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si ce salarii au jucatorii? Omu macar investeste in echipa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...