Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

estul care il poate lasa pe Piti cu ZERO fani in tribuna!

Recommended Posts

City si Roma nu conteaza pe langa Steaua!

gestul-care-il-poate-lasa-pe-piti-cu-zero-fani-in-tribuna-city-si-roma-nu-conteaza-pe-langa-steaua-ce_size1.jpg

 

 

Tatarusanu si Lung Jr. au vazut amicalul cu Elvetia de la marginea terenului. Veteranul Lobont, 34 de ani, a fost chemat de la Roma sa inceapa drumul spre Mondial. Fanii nu sunt de acord. L-au votat pe Tatarusanu pentru poarta nationalei. Cred ca stelistul e varianta cea mai sigura sa ne duca la Mondialul din Brazilia.

 

De pe banca milionarilor lui City, Pantilimon, cotat la 4 milioane de euro, mai asteapta o sansa de a fi vedeta la nationala. Lung si Lobont il tin in spate pe lista pentru Mondial. Uriasul cu reflexe de pantera e marcat de ghionul City. Milionarii au avut rabdare si l-au creat pe cel mai tare portar englez din ultimii 20 de ani, Joe Hart.

 

Tatarusanu ar fi a treia solutie pentru Piti, insa fanii ii cer selectionerului sa aiba incredere in portarul cu care Steaua a terminat pe 3 sezonul asta.

 

Sursa: sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea inteleg .... adica baga un jucator ca grozav care intradevar a facut teraba , daca tot o tine pe jucatori tineri 20-25ani .... macar so faca pana la capat, nu in poarta baga unu de 34 de ani , cand il putea baga pe Tatarusanu sau Lung care au mai aparat la nationala si au facut treaba .... iar Lobont ma-i mult rezerva pe la Roma, are o strategie foarte ciudata Piti

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...