Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

Ronaldo a făcut să pl

Recommended Posts

jsklkp.jpg

 

 

Căpitanul lusitanilor a refuzat un fan care voia semnătura lui pe un tricou al rivalei blaugrana. ”Avea ochii plini de lacrimi”, s-a înfuriat tatăl fetei

 

 

Rîvneşte să-i fure "Balonul de Aur" lui Messi, dar nu e un model pentru tineri decît pe teren. Cristiano Ronaldo a dat o probă de aroganţă, devenind eroul negativ al episodului petrecut în cantonamentul de la Obidos. Vedeta lui Real Madrid a marcat miercuri un "autogol de imagine" la finele antrenamentului. CR 7 a făcut să plîngă o fetiţă de 10 ani care-i ceruse un autograf, după două săptămîni de aşteptare!

 

Cînd s-a apropiat de puştoaică şi a văzut-o că poartă tricoul Barcelonei, Ronaldo a refuzat-o pe loc: "Ţii cu Barca? Nu vezi autograf!". Şi i-a întors incredibil spatele.

 

Revoltat de reacţia lui Cristiano, tatăl fetiţei a trimis o scrisoare deschisă ziarului Record. "Nu vă puteţi imagina dezamăgirea copilei, avea ochii plini de lacrimi. Era cu tricoul Barcei pentru că am vizitat oraşul. Dac-am fi mers la Madrid l-ar fi avut pe cel al lui Real. A fost foarte greu să-i explic unui copil de zece ani de ce Ronaldo n-a vrut să-i dea autograf", a scris Robert Filipe.

 

Fluierat şi la restaurant

Ziua neagră a lui CR7 a continuat în oraş. Ieşit să cineze în Lisabona, Ronaldo a procedat la fel şi cu cîteva zeci de fani ce-l aşteptau de o oră şi jumătate la ieşirea restaurantului "O Solar dos Presuntos"! Le-a făcut un semn discret cu mîna în timp ce urca în maşină. Moment în care aceştia s-au înfuriat şi au început să-l insulte, strigîndu-i numele celui mai mare inamic al portughezului: "Trăiască Messi".

 

"Aş vrea să-l pot privi în ochi pe Ronaldo şi să-i pot spune că tocmai a pierdut un suporter"

Robert Filipe, tatăl fetiţei

 

Sursa: http://www.gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta e Ronaldo, atat il duce capul. Uneori imi lasa impresia ca e mai prost ca Totti sau decat Claudiu Raducanu. Ce stia fetita aia de rivalitate intre Barca si Real. Ei ii placea de Ronaldo si vroia autograf de la el. Sunt sigur ca daca-i dadea autograful nici macar nu ajungea in presa vreo stire cu aceasta fetita ca vezi doamne a luat autograf de la Ronaldo pe tricou cu Barca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Degeaba are varsta care o are, ca tot ca un copil se comporta. Oricum cu bune cu rele tot "Cr7" ramane :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

de asta nu il suport eu,degeaba are bani faima stie fotbal daca n-are caracter :)

Era o chestie pe fb mai de mult...cr ii zicea lu mesi gen " Tu ai dastea (femei),tu ai dastea(masini scumpe cluburi etc).. el razand..la care messi "Nu,dar tu ai dastea(3 baloane de aur)" si cr plangea..

Daia nu o sa ia niciodata balonu de aur..e preai ncrezut :) si mult prea prost.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...