Jump to content

Florin

Members
  • Content Count

    754
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Florin


  1. Cand s-a intrerupt incarcarea, de-a trecut pe baterie, ledul care arata ca se incarca s-a oprit, am inchis laptopul si s-a aprins (adica incarca inchis), i-am dat drumu si s-a intrerupt iar incarcarea.

     

    Din cate stiu eu coolerul trebuie sa mearga continuu, acesta se opreste de tot dupa care iar porneste...


  2. Salut eGaming

    Am o problema la un nou leptop (al 3-lea).

    Am un Laptop Acer Aspire 5742, problema consta in felul urmator:  Merge ce merge dupa care trece pe baterie, scot mufa din el de cateva ori, isi revine la normal. Aceasta problema am observat-o ca apare cand il utilizez (Folosind Internetul, Jocuri etc).

    Am citit pe internet , problema "cica" ar fi de la mufa leptopului, am schimbat mufa si degeaba. Ar mai fi o varianta in care zice ca trebuie sa curat coolerul de praf.

     

    A mai intampinat careva aceasta problema si-a rezolvat-o intr-un fel ?


  3. Raspund ca un player obijnuit: Nu cred ca wipe v-a rezolva ceva, a fost wipe la inceput au fost 100+ dar a scazut deci nu wipeul este rezolvarea, daca s-ar mai implica careva (un player obijnuit), sa faca putina reclama s-ar schimba ceva. Eu unu fac seara, intru pe anumite servare dau mesaj la jucatori, postez pe forumuri. Cine vrea functii sa fie activ , sa joace, sa aiba un comportament civilizat, si asa va avea sanse.

    Multumesc

    • Like 1
×
×
  • Create New...