Deli

Members
 • Content count

  2,529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Deli last won the day on 21 October 2011

Deli had the most liked content!

Community Reputation

129 Respected

About Deli

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 01/04/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Italy
 • Interests
  eGaming Community

Previous Fields

 • GFX Battle Wins
  1
 1. Eu ce sa mai zic eu Radule , atac pentru gold sa imi urc zidurile care le-am primit la up th . ,
 2. Ai incercat baza ? Sunt prea curios :
 3. Cine îmi lasă și mie tag'ul de la clan' eG?
 4. Deli

  Star`s photos

  Foarte frumoase pozele ,felicitari Star.
 5. Pentru nimic , asa și noi avem un clan numa cu prieteni care ne cunoaștem , și niște fete de pomană prin clan
 6. Da cu dragoni de lvl 3 , cu dragoni de level 2 nu faci 3 stele , și eu ieri am pus th-ul sa îl urc la 8. Ai trupe bune, dacă vrei sa vi sa vezi cum e sa joci cu italieni în clan să-mi lași Pm, facem war în fiecare zi.
 7. Da , in war îmi pica tot th 8+, și nu prea ai ce face cu dragoni, majoritatea au aeriene +5 și sunt 3, în plus dragoni sunt putin "retardați" atacă doar ce vor ei. Cu 3 apărări aerie și cu 3 tesle lvl 4+ cu dragoni lvl 2 faci maxim 2 stele. Cu hogii trebuie sa fi foarte atent cum dai potiunea de viata , dacă arunci una greșit îți poți lua adio. Trebuie sa studiezi foarte bine atacurile inițiere , și dacă nu golești castelu clanului, trupele din castel îți omoară foarte repede hogii.
 8. Aha , eu am un clan cu niște prieteni din Italia , facem war după war , eu îmi scot tot timpu elixiru de pe trupe + 2k de elixir negru.
 9. Câte waruri faceți pe săptămână?
 10. Mulțumesc Releu, și eu tot asa ma gândeam arcași, barbari , Domatori (aia pe porci) și după dragoni. Dragoni la lvl 1 au 75% din puterea maxima la lvl 4 și vreau sa dau un prima data la domatori.
 11. O sa fie un meci greu pentru echipa lui Allegri , anu acesta a demonstra ca este o echipa mare și ca are la dispoziție jucători buni cu experienta. După al 33-ilea campionat câștigat chiar cu 5 etape înainte să se termine campionatu,( un alt record bătut de Juventus Torino cu 4 campionate câștigate la rând) și cu finala Cupei Italiei de jucat. Real Madrid 35% din goluri pe bernabeu sunt marcate in primele 15 minute de joc, Dacă Juventus înscrie în primele minute după părerea mea câștiga meciu.
 12. Giganti nu prea ma conving se împiedică de ziduri mai ales dacă ataci în war th-uri lvl 7-8, de la lvl 6 sunt buni , în war atac foarte puțin cu giganti , folosesc Domatori sau dragoni.
 13. Ce sfat îmi dai pentru trupe , eu ma gândeam sa fac prima data arcași și barbari lvl 5 ca o sa am foarte are nevoie de ei pentru farming și după sa dau , Domatori și dragoni pentru war.
 14. Real Madrid - Juventus Torino a doua semifinala champions, după un 2-1 obținut la Torino , echipa lui Allegri are un avatanaj pentru a trece de semifinala champions după 12 ani. Cred ca Allegri va începe cu un ( 4-3-3) Buffon , lichistainer, bonucci, chellini și Evra în linia de apărare , cu pirlo în fata apărări , pogba ( a recuperat de curând de la accidentare) pereyra , în atac Tevez, Morata și Liorente sau Matri. Pronosticuri?