Jump to content

Deli

Members
  • Content Count

    2,529
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Deli last won the day on 21 October 2011

Deli had the most liked content!

Community Reputation

129 Respected

About Deli

  • Rank
    Veteran eGaming
  • Birthday 01/04/1995

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • GFX Battle Wins
    Array

Recent Profile Visitors

14,430 profile views
  1. O sa fie un meci greu pentru echipa lui Allegri , anu acesta a demonstra ca este o echipa mare și ca are la dispoziție jucători buni cu experienta. După al 33-ilea campionat câștigat chiar cu 5 etape înainte să se termine campionatu,( un alt record bătut de Juventus Torino cu 4 campionate câștigate la rând) și cu finala Cupei Italiei de jucat. Real Madrid 35% din goluri pe bernabeu sunt marcate in primele 15 minute de joc, Dacă Juventus înscrie în primele minute după părerea mea câștiga meciu.
  2. Real Madrid - Juventus Torino a doua semifinala champions, după un 2-1 obținut la Torino , echipa lui Allegri are un avatanaj pentru a trece de semifinala champions după 12 ani. Cred ca Allegri va începe cu un ( 4-3-3) Buffon , lichistainer, bonucci, chellini și Evra în linia de apărare , cu pirlo în fata apărări , pogba ( a recuperat de curând de la accidentare) pereyra , în atac Tevez, Morata și Liorente sau Matri. Pronosticuri?
  3. SDST - Scrisoare pe front http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NHjo8Bc-npg#!
  4. Nota : 6 Numele melodiei : Ska-p - Canabis Video :
  5. Deli

    Cum se numeste melodia?

    Eminem-Marshall Mathers
  6. Daca este eu pot ajuta cu tricourile costa 35lei + 10 lei transport , aceasta firma lucreaza cu plata in avans deaorece a mai patit sa ramana cu tricourile pe masa , daca e cineva interesat PM ! Pentru tricou.
  7. Contra , cred ca voi nu va ganditi prima data inainte de propunere , aceasta obtinue a fost scoasa de pe forum ca mergea foarte greu forumu , atata timp cat Powner , Xanto sau George_Mihai , a zis ca s-a ster x sau y voi face-ti iara si iara propuneri . Powner : Chatul si sistemul de premii au fost dezinstalate/sterse. Pe prima pagina a fost dezactivata aplicatia care arata ultimile statusuri. Toate aceste modificari au fost facute pentru ca forumul mergea cam greu,in felul asta il mai protejam.
  8. 1. Contra Regulament pentru cei ce fac propuneri: 1. Nu aveti voie sa faceti propuneri pentru serverele care deja le avem in comunitate. (Aceste propuneri se fac la sectiunea fiecarui server, daca nu este o sectiune pentru propuneri, inseamna ca nu se accepta propuneri pentru server-ul respectiv) 2. Este interzis sa faceti propuneri pentru a organiza o competitie care este deja este notata pe forum. Daca doriti sa organizati o competitie, trimiteti un email la asist at egaming punct ro 3. Cand faceti o propunere, incercati sa folositi un mesaj convingator, pentru a atrage utilizatori si staff-ul. Nu lasati mesaje simple gen: "Aceasta propunere va ajuta comunitatea". Dezvolta idea: Cum o va ajuta? Avem nevoie de acest lucru? Putem sa o punem in aplicare? Sunt utilizatori care considera ca este o ideie buna? Costurile necesare pentru aplicarea propuneri? Staff-ul necesar pentru acest lucru? si alte intrebari care considerati ca sunt necesare. 4. Nu va auto-propuneti pentru moderarea unei sectiuni. 5. Respecta opinia altor utilizatori, daca dau contra asta nu inseamna ca iti este dusman, este doar o opinie, trateaza ca atare. 6. Cand faceti un topic, puneti un poll la propunerea respectiva. 2. Contra : Nu stiu e o idee foarte stupida , nu cred ca se merita sunt "N" competiti pe eGaming , la care nu participa mai nimeni , acolo se castiga MT + Warn down , vad ca tu vrei sa castigi doar sa lasi pc non-stop sa iti dea pe ochii frumosi .
  9. Contra , noi nu avem 10playerii constant pe serveru clasic de counter-strike si veniti cu propuneri doar pentru a plati hostu sa stea zi si nopate 0
  10. Alex tu nu vezi ca nici in competitia 2v2 nu sunt oameni cu steam only ? ce vrei sa faci oricum si daca nu au steam poti cu demo on .
  11. Power unde te trezesti aici , zici contra si nici motiv . Vad ca iti place +1
  12. Ok , dupa cum vad ca putini sunt detinatori de steam , o sa facem si cu valveri . Oricum demo trebuie si la cel care detine steam si la valver
  13. Pai bLinD , eu fac propunerea mai bine zice lumea Contra decat sa zica Pro si sa nu joace , decat sa vad 7 pagini cu pro si cand incepe sa nu fie nici o pagina de useri inscrisi .
×
×
  • Create New...