SantaClaus

Members
 • Content count

  122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About SantaClaus

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.egaming.ro
 • Skype
  PM Me

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Interests
  Be A GooD Santa

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  SantaClaus
 • Nick MC
  SantaC

Recent Profile Visitors

1202 profile views
 1. Oh, haven't been here in a while...
 2. Nickname: SantaClaus Level: 10 Varsta reala: 16 Factiuni precedente: Toate inafara de LCN. De ce doresti sa te alaturi factiunii FBI?: Doresc sa ma alaturi FBI , deoarece este o factiune organizata , avand ca datorie , arestarea jucatorilor care fac ilegalitati pe server , eu avand dorinta de a-i opri. In ce interval orar joci SA-MP?: 10:00 - 1:00 , cu pauze , depinde. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Sigur. Poti sa lucrezi in echipa?: Absolut. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Click Alte precizari: Sunt pregatit pentru a deveni un membru F.B.I. !
 3. Nickname: SantaClaus Level: 10 Varsta reala: 16 Factiuni precedente: After Wipe : Police Department - Rank 2 De ce doresti sa te alaturi factiunii FBI?: Doresc sa ma alatur FBI ca sa opresc toti nelegiutii de pe server si afacerile ilegale. In ce interval orar joci SA-MP?:15-24 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Sigur Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Click Alte precizari: Sunt pregatit pentru a deveni un agent F.B.I.
 4. Pt Speedy check poza nr 2 Nu e corect , aici e filmarea , imi dai un glont sa iti dau cop attack , si dupa iti dau wanted 4 ma omori ca sa iti dau inca un wanted ? daca ma omorai din prima primeai doar wanted 6. dovada amenda : https://vid.me/eH1W
 5. Nick: SantaClaus Rank actual: 1 Poza cu /pday 1: Poza 1 Poza cu /pday 2: Poza 2 Poze cu arestari: Arestari Poze cu suspecti: Running Suspect Killed Poze cu /take: -
 6. Saracul de tine speedy. Aici eu iti dau amenda si tu dai /q , puteam si inca pot sa iti fac plangere pentru NON-RP , dupa aceia reintri pe server si te iei de mine din nou si pot sa zic ca si de data aceasta ma jignesti. (aici se vede clar ca te-ai referit la mine mai devreme cand ai zis "sugi si pleaca") http://imgur.com/f0sheX6 Dupa aceia iti acord wanted-ul meritat si tu te sinucizi. https://vid.me/pkto.
 7. Nickname: SantaClaus Level: 7 Varsta reala: 16 Factiuni precedente: Dupa wipe niciuna. Inainte de wipe : Police Department : Rank 5 - Lider SWAT [Leader WakaFcS] News Reporters : Rank 5 - Lider Pachete Publicitate [Leader AdyMafiotuL] De ce doresti sa te alaturi factiunii Police Department?: Doresc sa devin membru Police Department ca sa prind nelegiuitii de pe server , sa prind mafiotii si gansterii din a face munti de bani din afaceri ilegale si sa cunosc cat mai multa lume noua. In ce interval orar joci SA-MP?: 10-01 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da , sigur. Poti sa lucrezi in echipa?: Fara probleme. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: CLICK Alte precizari: Sunt pregatit pentru a deveni un membru Police Department !
 8. Numele invocatorului / Level / Numele pe forum(1): Tudorhc5 / 30 / SantaClaus Datele de contact : Skype : santa.claus.eg
 9. Nick: SantaC Sugestie: 1. Implementarea MCMMO - plugin unde ai skill la digging , mining etc. Cu cat e skillul mai mare cu atat abilitatea de la skill (ex mining) dureaza mai mult si e mai puternica. 2. Implementarea Golden Shovel Protection. Sa fie un numar limitat in functie de orele jucate + in ce forma doreste jucatorul.( dreptunghi sau patrat) 3. Scoaterea PreciousStones raspunsul mai sus 4. Editarea pluginului Essentials , sa se scoata comenzile : /tpa /tpahere /warp , sa ramana doar /spawn. 5. Implementarea Command Shop , de exemplu sa pot da /buy diamond , la un anu,it pret si sa dau sell obsidian pentru a vinde obsidian pe un anumit pret (sugerez sa fie obsidianul 10$ si diamond 300$ pentru ca exista ferme de obsidian usor de facut , desigur daca ar fi acceptata sugestia). Ar fi un survival mai complex , ma hard si jucatorii noi ar invata sa tina minte harta and etc. si sar creea aliate.
 10. imiplacesasugbanane @Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis