Jump to content

DanielDaniell

Members
  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by DanielDaniell


  1. 1) Nickname în joc: D4N14
    2a) Vârsta: 20

    2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1990826
    3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Nu
    4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft?: 7 ani
    5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. Da, admin , helper , moderator (perioada 1-2 ani)
    6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 
    7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: 2d, 22h
    8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte): In general construiesc  (case medievale si/sau ferme automate), socializez cu oamenii , dau sfaturi / indicatii legate de joc (comenzi , cum se crafteaza anumite iteme , unde se gasesc anumite resurse , potiuni etc.)
    9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Da, sunt obisnuit sa lucrez in echipa pe proiecte mari de constructii / design in minecraft , si sa ofer ajutor atat playerilor cat si celor din echipa STAFF-ului (fie ca este ajutor verbal sau de lucru).
    10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte)  - Am experienta , imi place sa fac research despre lucrurile ce apar noi in update-uri si sa ofer cunostintele mele celor ce nu stiu.
    11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte)  - Sunt foarte activ pe server. Asadar, in timp ce lucrez la constructiile mele , pot intrerupe activitatea mea pentru a da ajutor persoanelor aflate in nevoie. 
    12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte)  - Este un te am de oameni experimentati , ce stiu sa trateze probleme asa cum trebuie.
    13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte)  - Imi place comunitatea. Cunosc echipa STAFF si sunt sigur ca pot da o mana de ajutor acestora.
    14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 24 in luna curenta
    15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Da

    16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord- Daniel

    17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? -  Da , 5 euro

    18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan?:  Da

    19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? Da 

    20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP?  : Da


  2. Salut, este cineva pe aici care lucreaza cu programul codeblocks? Nu stiu de ce nu imi deschide consola si nu imi ruleaza programul scris C/C++ atunci cand ii dau  build and run. Cineva mi-a spus ca ar putea fi ceva cu versiunea pe care am descarcat-o. Daca este asa , puteti sa imi dati un link cu versiunea buna? Multumesc !


  3. Foarte frumos! Imi place cum editezi! Imi plac culorile . Chiar daca esti incepator , te pricepi destul de bine. Ce nu imi place in prima poza este asezarea textului si textura celui din partea stanga. Iar in prima poza de la al 2 lea post facut de tine  textul ar putea sa lipseasca. In viziunea mea ar arata mai bine fara text acolo  . Dar sunt probleme minore... Probabil ai experienta in editat poze. 

    • Like 1

  4.                                                                                                       zH9FJOI.pngihjq3Zg.png

                                                                                              

     Salut! As vrea cateva pareri daca se poate . Din punctul meu de vedere am evoluat putin dar tot mai trebuie sa lucrez . Puteti sa vedeti defectele pe care le am si sa imi recomandati un tutorial bun? 

     

    • Like 2

  5. @DRGN la acea imagine  am luat de pe net fundalul pe care l-am editat cu smudge tool si imaginea acelui personaj  , am taiat din alta poza stelele si le am pus pe fundal. Am modificat putin culorile si am dat cu putin brush tool. Este facuta de mine . O sa revin cu alte imagini .

    Va multumesc pentru sfaturi!

    • Like 3
×
×
  • Create New...