Jump to content

DanielDaniell

Members
  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by DanielDaniell

  1. 1) Nickname în joc: D4N14 2a) Vârsta: 20 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1990826 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Nu 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft?: 7 ani 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. Da, admin , helper , moderator (perioada 1-2 ani) 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: 2d, 22h 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte): In general construiesc (case medievale si/sau ferme automate), socializez cu oamenii , dau sfaturi / indicatii legate de joc (comenzi , cum se crafteaza anumite iteme , unde se gasesc anumite resurse , potiuni etc.) 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Da, sunt obisnuit sa lucrez in echipa pe proiecte mari de constructii / design in minecraft , si sa ofer ajutor atat playerilor cat si celor din echipa STAFF-ului (fie ca este ajutor verbal sau de lucru). 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte) - Am experienta , imi place sa fac research despre lucrurile ce apar noi in update-uri si sa ofer cunostintele mele celor ce nu stiu. 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte) - Sunt foarte activ pe server. Asadar, in timp ce lucrez la constructiile mele , pot intrerupe activitatea mea pentru a da ajutor persoanelor aflate in nevoie. 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte) - Este un te am de oameni experimentati , ce stiu sa trateze probleme asa cum trebuie. 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte) - Imi place comunitatea. Cunosc echipa STAFF si sunt sigur ca pot da o mana de ajutor acestora. 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 24 in luna curenta 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Da 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - Daniel 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Da , 5 euro 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da 19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Da 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? : Da
  2. Eu vreau block ul ala care ajuta la redstone. Nu stiu exact in ce versiune e.
  3. Eu vreau versiune noua! Cine mai e cu mine?
  4. Voteaza serverul de minecraft acum si primesti 50k + vote key + respect points de la @ToTaLA !!!

    Click aici !

    1. VRazvan
    2. DanielDaniell

      DanielDaniell

      adica ii respecti daca dau vote

    3. VRazvan
  5. @razvanv Ai gresit topicul, baiatul meu! Uite aici se face cererea de helper: Click aici!
  6. Paste fericit! Va urez multa fericire si  sanatate tuturor membrilor acestei comunitati !

    Va asteptam pe  minecraft cu diverse evenimente ! >> IP: mc.egaming.ro

    Nu uitati sa votati serverul de minecraft ! Click aici!

  7. @Bine_Asa ce mai faci ? Nu te am mai vazut pe server. Ai murit de la bautura?
  8. Va invitam pe serverul nostru de discord sa ascultam muzica si sa discutam: Click aici! si pe serverul nostru de minecraft (IP: mc.egaming.ro ) . Nu uitati sa votati serverul de minecraft in fiecare zi pentru 50.000$ + crate key : Click aici pentru a vota!

  9. #AtunciCandLucramInEchipa: https://imgur.com/InbKTeI
  10. Voteaza serverul de minecraft si primesti in fiecare zi suma de 50.000 + crate key ! Mai mult de atat, primul din top-ul listei de vote-uri va primi gradul de VIP o luna ! 

    Link: mc-eg.com/vote

  11. 1. 21 jump street 2. Need for speed (2014) 3. Baby Driver 4. The fast and the furious 5. Baywatch
  12. Nick forum: DanielDaniellSteam link: http://steamcommunity.com/id/D4N14/Numar: 19
  13. Neata! Ce mai faci? Bine , sanatos , gras si frumos?
  14. A, da . E offline ... Eu ma uitasem la altceva. Uite aici: http://minecraft-mp.com/server-s184960
  15. Ma ajuta si pe mine cineva? Vad ca nu merge sa intru pe server dar este online. Credeam ca e o problema de la server.
  16. Cand serverul de minecraft nu eee nimic nu eeee. Razvan , ai oprit curentul?
  17. Da' tuica fiarta cu piper si miere nu va mai place...
  18. Foarte frumos! Imi place cum editezi! Imi plac culorile . Chiar daca esti incepator , te pricepi destul de bine. Ce nu imi place in prima poza este asezarea textului si textura celui din partea stanga. Iar in prima poza de la al 2 lea post facut de tine textul ar putea sa lipseasca. In viziunea mea ar arata mai bine fara text acolo . Dar sunt probleme minore... Probabil ai experienta in editat poze.
  19. Imi place ! As vrea sa vad mai multe animatii de la tine.
  20. Ba, imi dati si mie like aici, va rog?:
  21. 1) Nickname in joc: D4N14 2) Varsta: 17 ani 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Sunt un jucator destul de vechi al acestui joc . Am aproximativ 4 ani de vechime si detin multe informatii folositoare in joc. Am avut de mai multe ori functia de helper pe diferite servere si ma simt pregatit pentru a ajuta alti playeri in caz de nevoie ! 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da, am avut functii precum: helper , moderator, admin, manager , co-owner . 6) Ai citit regulamentul serverului?: Sigur ca da! 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 3 zile , 4 ore si 1 minut. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Eu sunt o persoana sociabila care se intelege cu toate tipurile de persoane, sunt muncitor ,responsabil , indemanatic si pot sa lucrez in echipa . Imi place sa ajut si sa discut cu oamenii. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Desigur, pot lucra in echipa cu restul membrilor. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Sunt potrivit pentru aceasta functie pentru ca am multa experienta in acest joc (este unul dintre jocurile mele preferate si am ajuns sa cunosc multe comenzi, cum se crafteaza obiectele si multe alte lucruri ). 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Din cauza faptului ca sunt o persoana suficient de activa , pot sa tin locul celorlalte persoane din STAFF atunci cand ei nu sunt in joc. Mai mult de atat, pot ajuta la proiecte care necesita lucrul in grup, si as putea sa raspund la intrebarile la care colegii poate nu stiu ce sa raspunda. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Nu cunosc foarte multi dintre ei , dar am putut sa trag o concluzie generala . Sunt uniti, activi , si cu mare pofta de a ajuta playerii incepatori care nu se descurca. Imi place ca sunt persoane asemanatoare cu mine, ne-am intelege perfect daca ar fii sa detin functia de helper. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Acest server este serverul meu de suflet deoarece apartine comunitatii eGaming. A fost primul meu server pe care am jucat atunci cand m-am minecraft multiplayer. Imi amintesc ca , la inceput si eu am avut la randul meu nevoie de ajutor in joc , de aceea m-as bucura sa ajut pe cei care nu stiu. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Pana in momentul de fata am acumulat 6 vote-uri. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur! 16) Alte mentiuni: -
×
×
  • Create New...