Jump to content

robertino1008

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by robertino1008

  1. Stiu ca am mai zis asta dar cea mai buna metoda ar fi sa puna serveru pe gametracker.com (stiu ca powner a mai zis ca nu poate momentan dar , sa faca tot posibilul). Ca de acolo au venit playerii aia care i-am avut inainte
  2. asa zici tu. mai intram destui dar depinde la ce ora. + ca hello! a inceput scoala/liceul pt. unii .EDIT : Daca vrei mai multi playeri fa reclama la server.
  3. Devorox trb. sa faci reclama. powner n-ai ce face de imi dai warn Cica topic aiurea. Daca nu exista o sectiune cu schimbarea usernamului sau cv de genu ce drq era sa fac. Am facut un topic in care am cerut ajutor si tu dai warn.
  4. Ce se mai zice despre dirtu tau? (nu mai treci la sand?) Da si mie un stack fac cv $ pe el P.S Scz pt double post
  5. Nsh dar eu cand am dat /stats sau /ar check imi zicea ca am 5 sau 10 min. jucate O sa mai verific si astazi sa vad.EDIT: Si Metall avea aceeasi probl. Acm are cateva min. jucate. Amandoi am fost pe sv. cand am vazut asta.
  6. Da. + ca sv. e oprit De asta nu intra nimeni
  7. Sa-mi bag.... s-au resetat orele jucate ....acm am 10 min. jucate, si la fel, mai aveam putin si faceam PRO ce drq, a doua oara. Powner fa ceva
  8. eu tot cer skypul altora care au fost pe server , dar mi-l da vreunu?
  9. Cei mai multi playeri cauta pe gametracker.com servere , ceea ce ar aduce mai multi playeri, dar iti respect decizia !
  10. Cand vei putea pune serverul pe gametracker.com? (stiu ca ai zis ca momentan nu poti pentru ca sunt niste probleme tehnice , dar atunci cand?)
  11. nu prea e. App. care stie id lu SkrappyMineru de skype?
  12. Oricum, indiferent de probl, sa traiesti ca ai pus sv. pe picioare!
  13. Mie imi spui..plm..aveam un stack de blocuri de diamond, altu de bloc. de emerald, iron si gold + armuri, arme si unelte enchantate full. Imi pare f. rau daca nu le vom mai recupera. Powner in legatura cu rankurile spre ex. eu imi vei da PRO, ca inainte de oprire , asa cum am spus mai aveam cateva min. si faceam PRO. Acm. ma da de parca tocmai am facut rankul precedent al PRO-ului : Popu-lar. si chiar nu mai vreau sa mai fac 2 zile si 12 ore doar pt. cateva min.
  14. Acm. e OFF. Powner face niste reparatii .
  15. Niste probleme pe care le-am vazut dar nu este neaparat rezolvarea lor : Itemele din Ender Chest au disparut , tot ce aveai pe tine a disparut , Rankurile daca sa zicem ca mai aveai putin si faceai Expert acm te da cu ranku PRO de la inceput (in cazul meu s-a intamplat asa: Mai aveam cateva minute ca sa fac PRO si tocmai atunci s-a restartat serverul si s-a oprit, iar acum cand am intrat imi arata de parca tocmai acum facusem Popul ar si ma chiar enerveaza si ce ma enerveaza mai mult este caci cred ca Litz va comenta aici si mi-a spus pe server ca daca mor pentru 8 ore. Daca te intereseaza sunt 2 zile si 12 ore diferente dintre acele rankuri deci da, ma cam dau in vant dupa asta, iar eu chiar nu mint, il am martor pe SkrappyMineru care a vazut cat mai aveam.) Sper ca macar faza cu ranku sa se rezolve.
  16. Pentru ce ti-a dat ban ma? Ce ai m-ai zis de Bianca?
  17. )) vezi ca ai scris "mancatear,, in loc de "mancate-ar,, )))
  18. Frate, mie nu imi merge. Imi zice Can`t reach the server. Cumva acum este oprit? (tin sa spun ca la IP am bagat mc.egaming.ro si am minecraft 1.6.2)
  19. off trebuie George sa gaseasca pe cnv. eGaming a fost primul sv de mc pe care am jucat. Nu cred ca George il va lasa asa , cred ca o sa gaseasca pe cnv care sa se ocupe de el.
×
×
  • Create New...