Jump to content

CristinaMormoloc

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CristinaMormoloc

  1. Si acest topic pana la urma pentru ce este? Pentru a va certa sau pentru a da niste sfaturi si niste idei ? Zic si eu..
  2. Lasa-l . E Razvan cu ideile lui ciudate . Intelege-l :3. Pana la urma ce se intampla cu server-ul de Minecraft?
  3. Nu stim. Mirel a zis ca asteapta sa gaseasca pe cineva sa stie sa umble cu java. Acum vedem.
  4. Singurul lucru "amuzant" a fost ultima parte " A intrat handicapatul ala cu viteza", ca restul ma dezgusta, injuraturile la romani
  5. No matter what you do, you will die.
  6. Mai are careva sugestii pentru minecraft? Sunt curioasa ce va mai trece prin cap.
  7. Bine was, tu ce faci? Semaru, Nu imi plac masinile. Baietii care au masinii din astea si se dau mari cu ele mi se par.. tarani . Prefer sa ma plimb pe plaja desculta decat sa ma duc intr-o masina de lux cu rochii de mi se vede fundul..spre un club de caca . Eu is mai ciudata :3
  8. M, doar m-am plictisit . Si am probleme cu netul si nu pot sta mult pe minecraft ca pica
  9. Sa nu indraznesti . Te spun "lui" mami daca faci asta. Si te bate mami
  10. Nu m-am mai uitat . Is la sezonul 4 dar nu mai stiu ce episod. Nenea Metall cred ca stie la ce ep am ramas . Tu ce mai faci?
  11. Daca tu crezi ca forum-ul este la fel ca facebook-ul ai o problema:)). Forum-ul este specific jocurilor, SA:MP, CS, Minecraft, etc. Ca mai are si subforumuri sau topicuri, ca sa nu ne plictisim, este partea a 2a. Dar asta nu inseamna ca este ca facebook-ul.
  12. Adevarat ! "Meow" Mersi Razvanel //egcdn2.gazduit.ro/public/style_emoticons/default/21.gif. Radian, on 08 Jun 2014 - 11:38 PM, said: E greu să faci cont de fb? Radian, nu imi este greu, doar ca nu vreau. M-am plictisit sa vad atatea pitipoance si cocalari..si toti obsedatii de niste like-uri. E mai bine fara "fakebook", crede-ma. Am o viata mai linistita. Crede-ma. Da Guard, am avut. Si Hi5 ala , l-am sters de mult //egcdn2.gazduit.ro/public/style_emoticons/default/21.gif. Nu e mare diferenta intre facebook si ala.
  13. Perfect! Eu nu am facebook, ca puneam .
  14. Daniels, joc de 9 luni Minecraft . Si nu poate reduce pedeapsa..asta ar insemna sa reduca la toti..si nu este cazul:)
×
×
  • Create New...