peteriss

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About peteriss

 • Rank
  Joiner
 1. a) A face parte din grupul Builders team este un sprijin acordat serverului de Minecraft, nu este sub nici o forma un beneficiu in favoare jucatorului ce detine aceasta sarcina.
 2. - NickName in joc: peteriss . - Varsta: 18 ani . - Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1990716 . - De cat timp joci MineCraft?: 4 ani - Poza cu /ar check: - Denumirea [/sethome] a casei sau a caselor ce vreti sa fie verificate: /home r ; /home a . - Poza cu o constructie realizata pe serverul de survival(Resurse propii): . - Stii sa folosesti WorldEdit?: Da . - Stii sa folosesti Voxel Sniper?: Da . - Ai citit regulamentul?: Da .
 3. - NickName in joc: peteriss . - Varsta: 18 . - De cat timp joci MineCraft?: 4 ani . - Poza cu /ar check: http://imgur.com/a/Uuj0a . - Poza cu o constructie realizata pe serverul de survival(Resurse propii): http://imgur.com/a/Vs5xY . - Stii sa folosesti WorldEdit?: Da . - Ai citit regulamentul? Da .
 4. 1) Nickname in joc: peteriss . 2a) Varsta: 18 ani . 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1990716 . 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu . 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Am inceput sa ma joc Minecraft acum patru ani , dar cu o scurta perioada in care am luat o mica pauza in preajma "Evaluari Nationale " . 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu deoarece in trecut nu m-a interesat genul acesta de functii . 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da . 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 4 zile , 8ore si 55 de minute . 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt o persoana calma si prietenoasa, imi place sa construiesc si sa comunic cu alti membri de pe server , atunci cand nu am ce face ajut playeri de pe server cu constructi sau cu iteme ori le dau idei pentru casele lor pentru a fi cat mai frumoase . 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da , deoarece sunt o persoana calma si imi place sa ascult ideile tuturor . 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Sunt o persoana care ajut foarte mult imi place sa lucrez in echipa si sa ajut oameni din jurul meu pentru ca sa fim seriosi cu toti am fost incepatori si cu toti a trbuit sa intrebam o anumita persoana care stia mai multe informatii . 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Experienta si informatiile pe care le-am acumulat in cei patru ani . Astfel as putea ajuta restul mebrilor care au intrebari despre diferite lucruri despre server sau despre Minecraft si astfel fiecare player ar primi un raspuns cat mai repede . 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Membri care fac parte din grupul actual de helperi ajuta fiecare jucator al serverului cat de repede pot si cat de mult . Dar nu uita sa ii sanctioneze atunci cand gresesc sau nu folosesc limbajul adecvat sau intrec limita . 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Sincer as vrea sa ofer ajutor serverului deoarece mi-a atras atentia si chiar este unic in felul sau si as vrea sa ajut serverul pentru a creste in numarul de playeri care intra pe el , iar un alt factor sunt membri staffului care au un comportament impecabil si se observa ca se implica in acest server 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 9 voturi . 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Avand in vedere vechimea in acest joc as spune ca o sa ajut orice jucator si o sa raspund la orice intrebare . 16) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem in continuare . (Scuzati pentru postare anteriora)
 5. 1) Nickname in joc: peteriss . 2a) Varsta: 18 ani . 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1990716 . 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu . 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Am inceput sa ma joc Minecraft acum 4 patru ani , dar cu o scurta perioada in preajma "Evaluari Nationale " . 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu deoarece in trecut nu m-a interesat genul acesta de functii . 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da . 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: 16) Alte mentiuni: Pentru momentu nu am nicio mentiune