Jump to content

EviDenCe

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EviDenCe

  1. BETON ! Faza cu TAXI ai copiat-o de AICI + ca nu stii notiunile de baza ale gramaticii ! Go back to school and learn some more. You know what ? Fake'n'gay.
  2. OMG Desi eu l-am facut nu-mi place. Mi-as da nota 5.
  3. Pusca si curaua lata ce barbat eram odata. PS: Suxx.
  4. Sfat: Cand mai faci un film orice film angajeaza-te TU sa fii cameraman. Adica sa nu filmezi cand dai T si scrii comanda. Sa filmezi doar actorii cum fac comenziile dar ce sa le ceri a si alt sfat foloseste un program prin care sa vorbesti cu actorii la microfon iti zic eu ca e mai eficient asa.
  5. Cuvintele sunt de prisos. Nu-mi place nu-mi place nu-mi place. Incearca altceva nu ti se potriveste Moviemakingul.
  6. Şi noi te iubim şi aşteptăm cu răbdare sa mori. warn up.
  7. Mă scuzaţi Mă riata ăăăă măria ta eşti de geaba ăăăă degeaba. Oricum tu răm
  8. Are dreptate Pushki. ( Eşti ce ? Assul filmelor ? Adică curu filmelor ? =) Ai dreptate Pushki. Deci, dacă credeţi că aveţi filme naşpa ( Pushki Tyson şi Arizona ) Veţi găsi filmul suprem şi răspunsul la toate
  9. Deci, greşelile gramaticale nu se iartă. "O v-oi părăsi" GRESIT "O voi parasi" CORECT Deci cand foloseşti voi foloseşti la viitor. Uite un exemplu. V-oi zidi pe voi v-oi zidii de vii. Vă voi zidi pe voi vă voi zidii de vii. Inca odata, cratima se foloseste cand inlocuiesti cu Vă voi. Dacă ai probleme de genu
  10. Războiul cu maşini-le nu se prea potrivesc, eventual cu tankuri.
  11. Ce legatura are razboiul cu, cursele de masini ? Intradevar regizat/filmat/editat super. Dar lipseste esenta.
  12. Care e ideea filmului ?
  13. Ideea bunicica puteai regiza mai bine dar avand in vedere ca nu e copiata ideea calitatea buna e ok. Nu se prea potriveste o piesa la un film, daca vrei sa faci ceva trebuie sa faci cu o coloana sonora facuta de tine, nu ma refer la vocile actorilor ma refer la efectele speciale. Ai un 8 de la mine. Si-o bomboana.
  14. Daca esti owner si nu esti in stare sa scoti un ban incheiem topica si gata. Misto film. Hai romania !! PS: a tot stiutor se scrie intr-un cuvant *atotstiutor ( format prin compunere) si da ma caracterizeaza cuvantul plus ca mi-a luat 5 minute sa-nteleg ce zici tu acolo. Back to school.
  15. Daca va plac doar comentariile de genu " super wow gj " si nu stiu ce atunci de ce nu, inchideti direct topicul, sa poata fi doar vizionat ? Parerile sunt impartite parerile nu se discuta asta e parerea mea daca esti de acord cu ea bine daca nu si mai bine. Zic, ca sa iasa ceva bine trebuie sa te pricepi, daca vrei sa te pricepi trebuie sa stii in ce te bagi. De exemplu: Fac un film am nevoie de - Scenariu - Ideei - Actori Ori el nu avea un scenariu nici o idee stralucita ( pot zice chiar penibila ). Nu ca ma laud dar unii se evidentiaza cu ceva ce nu cunosc, cam asa e in toata romania si acu zi tu daca nu am dreptate ( daca n-am zi si de ce ). Later Edit: Invide pentru ? Ca n-am intrat in FBI ? C-am luat ban de pe server ? Ca nu ma pricep ?
  16. Regula de aur: Daca nu te pricepi nu te baga. Daca te bagi informeaza-te. Daca nu te informezi... nu merita.
  17. Cum sa faci un film din cauza c-a plecat unu de pe server ? Penibil, chiar penibil. Ati ramas in pana de ideei ? Azi maine faceti videouri c-a luat kick nu stiu care.
  18. Incearca sa nu treci prea repede de la o scena la alta, adica. Acuma-i introducerea acuma-i cursa mai lucreaza la imaginatie.
  19. Dac-ar fi sa fie "The worst video of the month" asta ar fi. Enkei stiu ca te lauzi ca folosesti sony vegas pro dar in locul tau nici n-as da New Topic dac-as face un film ca al tau. Bravo, ai reusit sa NU ma surprinzi ca de obicei. Naspa video.
×
×
  • Create New...