boy

Members
 • Content count

  771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

boy last won the day on 18 December 2015

boy had the most liked content!

Community Reputation

255 Rising Star

About boy

 • Rank
  Official Member
 • Birthday 06/29/1993

Contact Methods

 • Skype
  santino.bv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hollywood

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Fr3styl3
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

12491 profile views
 1. Nickname:Fr3style Ore jucate: 12 SS cu /pday: http://i.imgur.com/lZEVmXC.jpg SS cu /pday dupa o saptamana: http://i.imgur.com/FB2PlEs.png
 2. Nickname:Fr3styl3 Contracte: 14
 3. Nick-ul tau: Fr3styl3 Nick-ul celui reclamat: JustDoiT. Reclam pentru: Limbaj O dovada:http://i.imgur.com/iMkzb0s.jpg PS:Urat din partea ta.
 4. Nickname: Fr3styl3 Level: 7 Varsta reala: 22 Factiuni precedente: - De ce doresti sa te alaturi factiunii Hitman?: Imi doresc de mult timp sa intru in aceasta factiune consider ca acum sunt pregatit sa ma alatur factiunii deoarece am o experienta buna si pot spune ca uneori pot actiona din umbra. In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval orar anume. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: http://i.imgur.com/Vs0Xb4M.png Alte precizari: When you kill for money There are no rules.
 5. Cumpara-l de pe steam cu paysafe-uri daca ai nevoie de ajutor da-mi un pm si te ajut
 6. War Thunder este un joc realist online care se bazeaza pe vehiculele din al doilea razboi mondial aceste vehicule sunt tancurile si avioanele din acea perioada.Majoritatea hartilor de pe acest joc sunt facute pe baza luptelor care s-au produs intr-o anumita zona de exemplu in al doilea razboi mondial multe lupte s-au dat in Franta,Polonia.in desert mai ales cu tancuri si avioane.Acest joc incearca sa para cat mai realist posibil deoarece multe chestii din realitate au fost implementate in acest joc ca de exemplu fizica prin care se comporta armura vehiculului.Modul in care noi cei din aceasta comunitate vom juca cate doua echipe de catre doua sau patru persoane,capitanul echipei va da un nume echipei si vor spune cand vor putea juca meciul,echipa adversa va fi aleasa aleatoriu.meciul va fi bazat pe cucerire. Ca sa vedeti mai excat despre ce este vorba in acest joc voi pune un video ca sa puteti sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. Orice nelamurire aveti ma puteti contacta pe mine pe privat sau in acest topic daca se poate si va voi raspunde.
 7. -Iubito azi e ziua amorezilor. Hai sa ne harjolim si noi -Harjolestetio singur , cu mana dreapta ,ca pe mine ma doare capul !
 8. boy

  Egaming Cartoons Club

  Urmatorul desen animat este despre Louie sau mai bine zis Viata cu Louie . Acesta este unul din desenul copilariei noastre,pentru ca a fost si este un desen fascinant si plin de peripetiile lui Louie Anderson. Regulile raman aceleasi va alegeti un personaj si dupa noi vom alege cel mai comic episod. Lista cu personaje: gongeaaa - Louie Anderson Jeannie Harper boy - Andy Anderson Aura Anderson victor 1422 - Tommy Anderson Helga Anderson Unchiul Erick Henrietta Sharman Unchiul Sammy praffzor - Glen Glenn Toddler TonyMontana - Michael Grunewald Domnul Jensen Earl Grunewald Gus Williams Domnul Applegate Doamna Stillman Kelly Basset Jojo Stomopolis Unkn0wn - Antrenorul Rockwell Martin Kazoo Ben Glenn Craig Erick Paul George Doamna Halloran Vince Lombardi Jen Glenn Austin Chambers Laura Anderson Carol Anderson Julie Anderson Sid Anderson John Anderson Danny Anderson Peter Anderson
 9. Looney Tunes (foarte similar cu Merrie Mellodies care a început în 1931 cu aceleași personaje făcute de Warner Bros.) este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate, produse între 1930-1969, conținând o serie de episoade de 7-10 minute. A fost premiat cu Oscar în 1930, producând un buget fanscinant la vremea respectivă, de 28 milioane $. Warner Brothers este compania inițială care a realizat serialul. (http://ro.wikipedia.org) Acest club a fost initiat deoarece inauntrul nostru suntem tot niste copii,de aceea eu,praffzor,unknown, deli_eg si deamon am hotarat ca sa deschidem acest club pentru membri care in copilarie se uitau la acest desen.Amintiti-va cum era in copilarie plecai de afara numai ca sa te uiti la un desen animat si dupa ce se termina ieseai afara si povesteai ce ai vazut.Acuma cand suntem mari poate suna penibil ce faceam atunci dar acestea sunt amintirile noastre si nu trebuiesc uitate. Pentru a fi in acest club trebuie sa va alegeti un personaj din acest desen,iar dupa ce se vor termina personajele vom trece la un alt desen animat.Dupa ce v-ati ales personajul va rugam sa postati un episod cu personajul ales,iar in fiecare saptamana se va vota personajul saptamanii. Dupa ce se vor alege toate personajele vom nominaliza un castigator acela fiind cel mai comic personaj. De aici va puteti alege personajele: http://www.comicvine.com/looney-tunes/65-57739/characters/ Lista cu personajele: boy - Silvester praffzor - Bugs Bunny unknown17 - Daffy Duck deamon - Tweety deli_eg - Taz Likee - Road Runner victor1422 - Charlie Dog Gongeaaa - Foghorn Leghorn Opt1musss - Cool Cat Andreea5 - Lola Bunny BLaDe - Speedy Gonzales Rakku - Wile E. Cayote quzt - Marc Antony TonyMontana - Porky Pig Snake90 - Sniffles miLan - henery hawk ionuts - Claude The Cat tornyFTWO - Hippety Hopper w1ckeD - Pepé la Pew GotRulleZz - Marvin the Martian ArSsurA - Cecil Turtle Lego - Elmer Fudd RenegaTuL - Pete Puma chihaiA - Mac Cryme - Beaky Buzzard Castigatori : Locul 1:TonyMontana - Porky Pig Locul 2:Andreea5 - Lola Bunny Locul 3:Milan - henery hawk
 10. Diverse: Cinefilul anului: Nagato12345 Muzicianul anului: UsRaX Sportivul virtual: RaduReleu Spammerul anului: RAYAN Profesorul IT al anului: Radu_Toretto Cuplul anului: Litz si Gtz Nou venitul anului: Daria Cea mai mare dezamagire: 4WD Most helpful of the year: XanTo Cel mai bun graffer: legoKIDOR Counter-Strike: Cel mai bun jucator de CS: Andrei Cel mai bun Admin CS: Andrei Cel mai activ Admin CS: Luc1aw San Andreas Multiplayer: Cel mai bun lider: Ursu93 Cel mai bun helper: AlberTo15 Cel mai bun admin: Robert212 Cel mai bun regizor (eG-TV): DStefan Cel mai activ player: SouLja Cel mai popu.lar player: sinK Cel mai rau player: Catalin_Fnt Best of: MODERATORUL ANULUI: RaduReleu GLOBALUL ANULUI: George Mihai CEL MAI ACTIV USER: Alynn Cel mai [email protected] user: aSisTeNt
 11. Cu programul Garena , un fel de gameranger.
 12. "Competitia" va fi si versus adica 4v4 , dar va fi si un alt topic cu cu campaign mode in care sa se joace.In versus mod e competitia fiind vorba de puncte.Campaign am zis sa fie , de plictiseala sau daca nu suntem in deajuns de multi in acel moment pt versus.
 13. Nu este vorba despre server/host.Este cum ar veni o "competitie" intre noi pt modul versus 8v8 sau campaign adica 4 in echipa si faci misiuni.Nu am zis nimic de host sau ceva.Stiu multi care joaca si de aia am propus aceasta "competitie".Multumesc.
 14. V-am zis eu sa va luati jocul? Am spus daca va fii aprobata cererea voi pune torrentul si pasii care trebuie urmati.
 15. Nu putem juca pe steam deoarece , cred ca trebuie cumparat. Si pe de alta parte nu e Left 4 dead-ul 2 normal , este The passing , cu o harta noua in care apar personajele din left 4 dead (1).Cine nu poate/vrea sa joace cu Garena , nu joaca , nu e nici o problema. Desi nu vad problema... E la fel ca si cu Gameranger..