boy

Members
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

boy last won the day on 18 December 2015

boy had the most liked content!

Community Reputation

255 Rising Star

About boy

 • Rank
  Official Member
 • Birthday 06/29/1993

Contact Methods

 • Discord
  santino.bv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hollywood

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Fr3styl3
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

12,823 profile views
 1. boy

  Cateva lucruri

  Stiti ce toti aveti dreptate toti va spuneti oful dar nimeni nu se incumeta sa isi asume sa readuca la viata aceasta comunitate daca tot sunteti pentru egaming de ce plm nu facti ceva in privinta asta voi cei care jucati pe vremea asta voi cei care cand intrau pe sa:mp vorbeau pe skype cu inca 3-4 amici toata noaptea si a doua zi mergeati la scoala si abea asteptati sa ajungeti acasa nu conta de vreme voi va jucati pentru ca era o placere atunci de ce nu a-ti incercat voi cei care a-ti ajuns admini sa va comportati cu cei de 10 ani ca si cum ar fi fost egali dar na voi a-ti avut functii si a-ti fost smecheri unii dintre voi cand am fost eu la inceput de drum pe egaming care au fost admini pe atunci au stiut sa se comporte cum am avut nevoie si de bani sau sa imi spuna sa fac un post m-au ajutat si asta m-a facut sa stiu cum sa ma comport pe aceasta comunitate dar unii care au venit mai devreme si s-au ajuns intr-un an adminii au uitat de unde au plecat si cand un copil de 14 ani cerea ajutorul unui admin ori primea kick ori nu era bagat in seama foloseste needhelp ca un admin nu poate raspunde asta a fost aici unul din greselile staff-ului.Si daca era ales administrator Radureleu tot asa se intampla el si robert au fost ultimii titan sa zic asa care au mai fost cu capu pe umeri in rest toti a-ti fost niste oameni cu nasu pe sus a-ti uitat ca asta e doar un joc si ca in viata reala daca te injura cineva nu poti da kick si nici ban ori il injuri inapoi ori ii dai una ori pleci capu in fata celui care te injura viata reala e dura cu unii care nu stiu ce inseamna sa respecti si sa uiti de unde ai plecat dar asta e.Aceste vorbe va spun eu stiu prea bine ce s-a intamplat cu aceasta comunitate eu cand m-am oferit sa ajut sa dau idei nimeni nu m-a ascultat dar asta e poate nu am fost convingator.Am fost si eu lider dar eu nu am uitat de unde am plecat eu mi-am respecatat membrii si ei pe mine eu nu mi-am batut joc.O sa ma astept la niste critici foarte dure dupa acest post dar asta e sunt obisnuit va doresc un an nou fericit si sper ca aceasta comunitate sa isi revina va doresc numai bine.
 2. Cumpara-l de pe steam cu paysafe-uri daca ai nevoie de ajutor da-mi un pm si te ajut
 3. -Iubito azi e ziua amorezilor. Hai sa ne harjolim si noi -Harjolestetio singur , cu mana dreapta ,ca pe mine ma doare capul !
 4. Cu programul Garena , un fel de gameranger.
 5. "Competitia" va fi si versus adica 4v4 , dar va fi si un alt topic cu cu campaign mode in care sa se joace.In versus mod e competitia fiind vorba de puncte.Campaign am zis sa fie , de plictiseala sau daca nu suntem in deajuns de multi in acel moment pt versus.
 6. Nu este vorba despre server/host.Este cum ar veni o "competitie" intre noi pt modul versus 8v8 sau campaign adica 4 in echipa si faci misiuni.Nu am zis nimic de host sau ceva.Stiu multi care joaca si de aia am propus aceasta "competitie".Multumesc.
 7. V-am zis eu sa va luati jocul? Am spus daca va fii aprobata cererea voi pune torrentul si pasii care trebuie urmati.
 8. Nu putem juca pe steam deoarece , cred ca trebuie cumparat. Si pe de alta parte nu e Left 4 dead-ul 2 normal , este The passing , cu o harta noua in care apar personajele din left 4 dead (1).Cine nu poate/vrea sa joace cu Garena , nu joaca , nu e nici o problema. Desi nu vad problema... E la fel ca si cu Gameranger..
 9. Nu inteleg , unde am zis ceva de hack/serial key-uri/keygen-uri sau coduri de activare?
 10. Nu va fi un "server" care va sta on tot timpul , vom stabili noi cand intram si echipele si atat.Dar nu este deschis non-stop!
 11. Salutare,as dori sa propun un joc foarte popu.lar , este vorba despre Left 4 dead 2 cu patch-ul The Passing.Este un joc foarte jucat si interesant.Jocul se joaca atat Versus ( playerii "special infected" vs playerii "oameni" ) cat si campaign (campanie de cate 4 playerii).Daca va fii acceptat si nu vom fi destui playerii incat sa jucam versus adica 8v8 , putem sa facem si numai campanii, dar versus este mult mai interesant.Daca va intrebati de unde luati jocul + patch-ul The Passing , daca va fii acceptata propunerea o sa pun torrentul ca sa-l descarcati.Jocul se joaca cu programul Garena.Am facut acesta propunere nu de dragul de a face "+1" sau cine stie ce , dar sunt multi care joaca si ar fi mai distractiv sa jucam impreuna!La acest proiect ma va ajuta si Snake90. Hai cu PRO/CONTRA + argumente! Multumesc si bafta!
 12. boy

  Now playing

  Drdre Feat Snoop Dogg - The Next Episode http://youtu.be/s2jUcfbdQ3Q
 13. Nu Este adevarat ca deli_eg e temperamental?
 14. imi este mila 7zile si ia ramas cele 2warnuri