Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Regizorul lui

Recommended Posts

richard_kelly__1_.jpeg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1297920680811

 

Richard Kelly, regizorul lui “Donnie Darko“, a anuntat care va fi noul sau propiect – filmul “Amicus”, un thriller ce are la baza o serie reala de crime. Povestea e a lui Lawrence Horn, fost producator muzical, care l-a angajat pe James Perry, un asasin platit, pentru a-i ucide intreaga familie (sotia, fiul paralizat si asistenta care locuia in casa lor), astfel incat el sa mosteneasca cele 2 milioane de dolari pe care fiul sau le-a castigat recent intr-un proces de malpraxis.

 

Nicolas Cage va avea un rol principal, potrivit TotalFilm, dar nu pe cel al lui Horn sau al asasinului platit, ci il va interpreta pe Rodney Smolla, un expert (denumit amicus curiae) angajat in cadrul procesului. Actiunea filmului va fi plasata in perioada celor 25 de ani de dupa crime, cand a avut loc procesul lui Horn, dar s-au judecat in justitie si cazurile initiate de familiile victimelor asasinului platit. Rudele celor asasinati de James Perry au descoperit ca asasinul a folosit un ghid despre “cum sa ucizi” (“Hit Man: A Technical Manual for Independent Contractors”), publicat de un editor. Se pare ca filmul se va concentra pe acest proces, impotriva editorului de carte, iar personajul lui Cage va trebui sa stabileasca daca acest editor are dreptul sau nu sa publice o astfel de carte, conform Constitutiei americane si a dreptului la libera exprimare.

 

Proiectul “Amicus” este acum in etapa de strangere de fonduri, inceperea productiei fiind preconizata pentru luna ianuarie a anului viitor. inainte de acest anunt, Kelly avea in dezvoltare filmul “Corpus Christi”, un thriller despre un soldat veteran al razboiului din Irak, suferind de sindromul stresului post-traumatic, care ajunge intr-o relatie periculoasa cu un industrias bogat din Texas. in afara de distribuirea lui Edgar Ramirez (“The Bourne Ultimatum”), distributia lui “Corpus Christi” nu a fost realizata asa ca filmul e tot in stadiul de dezvoltare, potrivit Collider.

 

www.cinemarx.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...