Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Thriller-ul “Now You See Me” combină “The Dark Knight” cu “The Social Network”.

Recommended Posts

now-you-see-me1.jpg

 

Francezul Louis Leterrier are în palmares thrillerele de acţiune “The Transporter” şi “Transporter 2″, SF-ul cu supereroi “The Incredible Hulk” sau fantezia de aventuri “Clash of the Titans”, însă niciunul dintre aceste filme nu a fost pe gustul criticilor şi nu a obţinut prea multe recenzii pozitive.

 

Şansa lui Leterrier de a schimba impresia proastă pe care şi-au făcut-o criticii cu privire la calităţile lui regizorale este thriller-ul “Now You See Me“, care îi reuneşte în distribuţie pe Mark Ruffalo, Isla Fisher, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine, Mélanie Laurent, Dave Franco, Common şi Elias Koteas şi care va fi lansat în cinematografe pe 21 iunie 2013.

 

“Come in close, because the more you think you see, the easier it’ll be to fool you/Haideți mai aproape, pentru că, cu cât credeți că vedeți mai mult, cu atât va fi mai ușor să fiți păcăliți” ne spune Morgan Freeman în primul trailer al acestui film despre hoți-magicieni. Efectele speciale vor susține amploarea acestui proiect care îți dă impresia că ar fi o combinație între The Dark Knight Rises (datorită actorilor Morgan Freeman și Michael Caine) și The Social Network (Jesse Eisenberg). Vă invităm să vizionați trailerul și să descoperiți mai multe detalii despre film:

 

 

Scenariul semnat de Josh Appelbaum, André Nemec, Edward Ricourt, Ed Solomon şi Boaz Yakin urmăreşte un grup de iluzionişti geniali, care se autointitulează The Four Horsemen şi perfectează jafuri ingenioase în timpul numerelor de magie, revărsând câştigurile obţinute în mod ilegal asupra spectatorilor fideli ce participă la spectacolele lor.

 

now-you-see-me-3.jpg

 

Urmăriţi de agenţii FBI conduşi de către Dylan (Mark Ruffalo), cei patru magicieni se joacă de-a şoarecele şi pisica cu autorităţile federale şi reuşesc să rămână mereu cu un pas înaintea rivalilor, fiind ajutaţi în comiterea jafurilor de dispozitive de ultimă generaţie.

 

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher şi Dave Franco intră în pielea iluzioniştilor bine intenţionaţi, care fură de la cei bogaţi pentru a le oferi celor săraci, motiv pentru care Louis Leterrier îi compară cu nişte Robin Hoozi moderni. Jesse Eisenberg este Atlas, liderul grupului de magicieni hoţi, care este un specialist în prestidigitaţie, iar Woody Harrelson îl portretizează pe Merritt Osbourne, un hipnotizator care poate citi gândurile oamenilor şi care s-a aflat în serviciul Reginei Marii Britanii până când un incident sângeros l-a forţat să fugă în Las Vegas şi să se alăture bandei The Four Horsemen.

 

now-you-see-me-2.jpg

 

Dave Franco este Jack, un hoţ de buzunare care mânuieşte ca nimeni altul pachetele de cărţi de joc, iar Isla Fisher îi dă viaţă lui Henley, una dintre cele mai frumoase specialiste în evadări din lume. Henley este recrutată în echipa iluzioniştilor după ce îşi demonstrează abilităţile pe scenă, evadând dintr-un acvariu plin cu apă în care este legată cu lanţuri, australianca Isla Fisher recunoscând în faţa jurnaliştilor de la USA Today că secvenţa respectivă a fost spectaculoasă, dar riscantă: “Atât de multe lucruri pot ieşi prost când este vorba despre aşa ceva. Şi am executat acea scenă încălţată în pantofi cu tocuri înalte“.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...