Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

Quentin Tarantino nu vrea să fie un cineast bătrân.

Recommended Posts

062612-celebs-Jamie-Foxx-Quentin-Tarantino-present-bet-awards.jpg

 

Regizorul Quentin Tarantino va împlini 50 de ani anul viitor în luna martie, iar apropierea acestei vârste îl face să se gândească la retragerea din activitate. “Cine ştie ce voi face? Doar că nu vreau să fiu un cineast bătrân. Vreau să mă opresc la un moment dat. Regizorii nu devin mai buni pe măsură ce îmbătrânesc. De regulă, cele mai proaste filme din filmografia unui regizor sunt ultimele patru, de la sfârşitul carierei. Eu ţin mult la filmografia mea şi un film prost îmi pătează alte trei care sunt bune. Nu vreau să fac acel film prost, aceea comedie care să fie în disonanţă cu restul filmelor mele, ca nuca în perete, acel film care să-i facă pe oameni să exclame: “Vai, ăsta încă mai crede că suntem acum 20 de ani!”. Când regizorii pierd contactul cu trendurile, ceea ce se întâmplă nu e plăcut“, a spus Tarantino într-un interviu dat pentru numărul din decembrie al revistei Playboy.

 

Noul film al lui Tarantino e “Django Unchained“, care va face, probabil, parte dintr-o trilogie alături de “Inglorious Basterds” şi un următor film încă necunoscut. Spaghetti westernul “Django Unchained” e o comedie, în stilul lui Tarantino, pe tema sclaviei în SUA. Regizorul l-a vrut iniţial pentru rol pe Will Smith, însă după ce acesta a refuzat, rolul a mers la Jamie Foxx, care s-a dovedit a fi un actor care i-a stârnit toată admiraţia lui Tarantino. Regizorul spune despre Foxx că e “cowboy-ul”, adică prototipul unui star western.

 

“Să trecem peste faptul că (Jamie Foxx) are propriul său cal – iar cel pe care îl vedeţi în film e calul lui personal. E din Texas aşa că înţelege. Stăteam şi vorbeam, iar eu mi-am dat seama că îl puteam vedea foarte bine într-un western clasic. Asta dacă eram în anii 1960 şi făceam distribuţia pentru westernul de televiziune “Django” şi ar fi existat bărbaţi de culoare ca vedete la vremea aceea. El era cel pe care îl căutam, un Clint Eastwood“, a povestit Tarantino.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...